Kardeşim üşümesin Gemlik’te
Kardeşim üşümesin Gemlik’te

Kardeşim üşümesin Gemlik’te

Kardeşim üşümesin Gemlik’te

Kardeşim Üşümesin, Kurtul köyündeki miniklerin yüzünü güldürdü
Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından 2013 yılında hayata geçirilen ve bugüne kadar 9 bin çocuğun gülümsemesini sağlayan Kardeşim Üşümesin Projesi, minik öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Hizmet bölgesindeki Güney Marmara’nın yanı sıra ihtiyaç duyulan her yere yardım elini uzatan UEDAŞ’ın bu seferki durağı Gemlik ilçesine bağlı Kurtul köyü oldu. Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Şehit Cem Üner Ortaokulundaki 104 çocuğun kışlık kıyafet ihtiyacı karşılandı. Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mert Dimili, “İlçemizdeki okulların ihtiyaçlarının karşılanması için hem bölgede hizmet verip hem de güçlü sosyal yardımların yapılması oldukça memnuniyet verici. Bu hizmetlerin daha da artmasını diliyoruz” diye konuştu.
UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı ise yaptığı açıklamada, “9. yılımızda Kardeşim Üşümesin projesiyle miniklerimizi giydirmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de ihtiyaç sahibi okullarımıza ulaşmaya devam edeceğiz. Projemizi hayata geçirirken lise öğrencilerimizle ortak ilerliyor, bu iyilik hareketine onları da dahil ediyoruz” dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir