Gemlik Gençlik Merkezinden Üniversite Öğrencilerine 90 günde 50 etkinlik
Gemlik Gençlik Merkezinden Üniversite Öğrencilerine 90 günde 50 etkinlik

Gemlik Gençlik Merkezinden Üniversite Öğrencilerine 90 günde 50 etkinlik

Gemlik Gençlik Merkezinden Üniversite Öğrencilerine 90 günde 50 etkinlik

GSB Gemlik Gençlik Merkezi Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesinde okuyan Hukuk Fakültesi ve diğer bölümlerdeki üniversite öğrencilerine yönelik ekim ayından itibaren son 90 gün içerisinde 50 den fazla etkinlik düzenledi.
Gemlik Gençlik Merkezinden yapılan açıklamaya göre yurdumuzun çeşitli illerinden Gemlik’e üniversite tahsili için gelen gençlere yönelik ilk günden itibaren farklı etkinlikler düzenlendiği belirtilerek ‘Üniversite öğrencilerimiz daha Gemlik’e gelmeden Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzle işbirliği içerisinde onlar için gitar ve resim kursları açtık. Daha sonra bu kurslara İlçe Spor Müdürlüğümüzle birlikte voleybol kursu da ekledik.
Her hafta merkezimizde arzu eden gençlerimizle gençlik liderlerimiz Salim Bektaş, Zeynep Aközlü ve Mihriban Çetin rehberliğinde çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirdik. Fidan dikimi, kalem seti dağıtımı, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar gibi sosyal etkinlikler, Bursa ,Cumalıkızık, İznik, Saidabat köyü gibi geziler, voleybol, masa tenisi ,langırt maçları, Kestel olimpik buz pateni salonunda buz paten kayma, Gemlik Basketbol maçı izlenmesi gibi sportif etkinlikler, kitap fuarı, İlber Ortaylı söyleşisi, Mevlid-i Nebi gecesi, Türkü programı gibi kültürel etkinlikler, Panorama 1326,Vakıf,Göç müzesi gibi müze gezileri düzenledik.
Aileleri ve memleketlerindeki sosyal çevreden uzak gençlerimize yönelik 90 gün içerisinde 50’den fazla düzenlediğimiz etkinliklerle üniversite öğrencilerimizle bir aile gibi olduk. Birçok gencimizin aynı sınıftaki arkadaşlarıyla etkinliklerimiz de tanışıp arkadaş olduklarına çok şahit olduk. Bu bizi gururlandırdı. Ayrıca Gemlik Gençlik Merkezi gönüllü gençlerimizle üniversiteli öğrencilerimizde merkezimizde tanışma fırsatı buldular.
Üniversiteli gençlerimizin merkezimizin düzenlediği kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklere katılımlardan oldukça memnunuz. Gençlerimizin her biri pırlanta onlar için ne yapsak azdır’ açıklamasında bulunuldu.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir