Asım Kocabıyık Bilim Kültür Sanat Spor Haftası Başladı
Asım Kocabıyık Bilim Kültür Sanat Spor Haftası Başladı

Asım Kocabıyık Bilim Kültür Sanat Spor Haftası Başladı

Asım Kocabıyık Bilim Kültür Sanat Spor Haftası Başladı

Gemlik Asım Kocabıyık MYO Gemlik Denizcilik Topluluğu öğrencilerinin düzenlemiş olduğu Asım Kocabıyık Bilim Kültür Sanat ve Spor Haftası etkinliğinin ilk günü Asım Kocabıyık Anma programı ile başladı.
Açılış günü programa Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Mert Dimilli, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Borusan Kocabıyık Vakfı Eğitim Danışmanı Gemlik Asım Kocabıyık MYO Kurucu Müdürü Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, Gemlik Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gemlik Liman Başkanı Asım Sulu katıldılar.
Açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Yahya Işık Gemlik Asım Kocabıyık MYO programlarından ve imkanlarından bahsederek programı düzenleyen Gemlik Denizcilik Topluluğuna teşekkür etti. Rektör Yardımcısı İrfan Kırıştıoğlu Gemlik Denizcilik Topluluğunun üniversite paydaşlarını bir araya toplayarak Asım Kocabıyık’ı anmasının çok değerli olduğunu, Milletvekili Zafer Işık Asım Kocabıyık’ın Gemlik2e kattığı değeri, Prof. Dr Abdurrahim Korukçu Asım Kocabıyık ile tanışması ve sonrasındaki süreci, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç öğrencilerin Asım Kocabıyık’ı anmasının ne kadar değerli bir davranış olduğunu belirttiler.
Açılış konuşmalarından sonra Borusan Holding Gemlik Kampüs Koordinatörü Serdar Özkaleli merhum Asım Kocabıyık’ın ilk ölüm yıl dönümünde ailesi ve Borusan çalışanlarının Asım Kocabıyık için hazırlamış oldukları mektubu görseller eşliğinde sundu ve Asım Kocabıyık ile olan anılarını aktardı.
Program sonunda Gemlik Denizcilik Topluluğu Başkanı Emre Arslan katılımcılara ve özellikle destek veren Borusan Holding ve Gemlik Belediyesine teşekkürlerini sundu.
Etkinlik öğleden sonra Konteyner Krizi : Freight Forwarder oturumu ile devam etti. Bu oturuma
ATF Forwarding Bölge Müdürü Ömer Ekinciler, Lyonel A. Makzume Network & Pricing Supervisor Barış Yozcu ve Orign Lojistik Genel Müdürü Yüksel Kahraman katıldı. Bu oturumda pandemi döneminde lojistik sektöründe oluşan konteyner krizinin firmalara olan etkisi konuşuldu.
Etkinliğimizin ikinci oturumu olan Girişimcilik ve Sosyal Sorumluluk oturumuna, Lojistik ve Operasyon Uzmanı Esma Deniz Derya ve Notus Lojistik Kurucusu Aslı Karakaya katıldı. Bu oturumumuzda Konteyner Krizi ele alınırken aynı zamanda lojistik sektöründe kadın olmanın vermiş olduğu zorluklar hakkında konuşuldu.
Etkinliğe katılan öğrenciler ve sordukları sorularla birlikte oldukça verimli bir oturum gerçekleşti.
(Son Güncelleme: 22 Aralık 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir