Muharrem İnce Gemlik'e Geldi
Muharrem İnce Gemlik'e Geldi

Muharrem İnce Gemlik’e Geldi

Muharrem İnce Gemlik’e Geldi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’e Gemlik’te temaslarda bulundu. İnce Gemlik’e gelişinde ilk ziyareti Ticaret ve Sanayi Odasına gerçekleştirdi.
GTSO’ya gelişinde Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri tarafından karşılanan İnce, memleketi karış karış gezdiğine işaret etti.
GTSO Başkanı Paşa Ağdemir yaptığı konuşmada, “Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının 125 yılı geride bırakan ülkemizin en köklü odalarından birisi olduğunu, ilk 500’de 10’a yakın üye kuruluşu bulunan, 146 Sanayi kuruluşunun yer aldığı, liman ve Serbest Bölgesinin ülke sıralamasında yıllık olarak 2. Veya 3. Durumda olduğunu” söyledi. Ağdemir, “Zeytinin başkenti olan Gemlik’in 2 milyon 200 bin zeytin ağacına sahip olduğunu” ifade ederek, “eskiden 1 kilo peynir 1 kilo zeytin söylemi vardı, şimdilerde ülkemizin bir çok yerinde yetiştirilen Gemlik tipi zeytindeki üretim artışından dolayı bu söylemin çok uzaklarda kaldığını ve Gemlik Zeytininin hak ettiği değeri bulması için çaba sarf ettiklerini” ifade etti.
GTSO Meclis başkanı Hasan Yıldırım’da, “kendisininde hem üretici, hemde tüccar olduğunu” belirterek, “girdi maliyetleri içinden çıkılmaz bir hal aldı. Kimse yaptığı işten memnun değil, ama tüm bunlara rağmen Gemlik zeytini en lezzeti sofralık zeytindir” dedi.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’de yaptığı değerlendirmede, ülkemizin her yerini karış karış geziyorum. Bu şekli ile benim kadar gezen ve ülkeye hakim olan yok. Gece gündüz çalışıyoruz arkadaşlarımızla beraber. Ülkemizde yabancı yatırımcının daha fazla gelebilmesi için hukuk ve adalet sisteminin olması gerekiyor. Bu şekilde hukuk ve adalet sistemi yükselirse kurda otomatik olarak düşer” dedi.
Ziyaret sonrası Paşa Ağdemir ve Hasan Yıldırım İnce’ye ilçemizi tanıtan hediyeler verdi.
İnce Gemlik ziyaretini zeytin hali esnafı ve ilçe turu atarak sonlandırarak, Orhangazi’ye hareket etti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir