GTSO'ya Teşekkür Belgesi
GTSO'ya Teşekkür Belgesi

GTSO’ya Teşekkür Belgesi

GTSO’ya Teşekkür Belgesi

Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının Ekim ayı olağan toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi . GTSO Meclis toplantısının bu ayki konukları Kadın Girişimci Kurulu oldu.
Tevfik Solaksubaşı Meclis Toplantı salonunda yapılan ve meclis başkanı Hasan Yıldırım’ın başkanlık ettiği toplantıda Eylül 2021 ayı gelir gider cetvelleri ve denetim raporu okunup oylandı. Toplantıya katılan ve son dönemde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Kadın Girişici Kurulu başkanvekili Meryem Karakaş yapılan çalışmaları oda meclisi ve yönetim kurulu ile paylaştı.
Ekonomik verileri paylaşan Ağdemir,” Eylül ayı sonu itibariyle odaya 132 işletmenin kaydolduğunu buna karşın 54 işletmenin de kapanış verdiğini “söyledi.
Ağdemir, “yaz döneminde yaşanan sel ve orman yangınlarına yaptıkları destekler dolayısıyla İçişleri Bakanlığı tarafından odaya teşekkür belgesi verildiğini” açıkladı.
GTSO Başkanı Ağdemir, 2022 yılı için fuar takviminin belli olduğunu, oda yönetimi olarak bu fuarlarda daha etkin bir rol alacaklarını, oda üyesi meslek gruplarınının bu fuarlara katılımının sağlanması için özel çalışma yürüteceklerini” söyledi. Ağdemir, Nakliyecilerin sorunu olan ve kooperatif ve şirketler tarafından bize iletilen sürücülerdeki 65 yaş sorunu için Ulaştırma Bakanlığı ile TOBB öncülüğünde görüşme sağladıklarını ve 65 yaşın 69’a çekildiğini, yine bu sektörün ihtiyacı olan takograf hizmetinin de ilerleyen günlerde oda tarafından sağlanacağını” söyledi.
Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, “Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının tanıtımının sağlanması için Türkçe ve İngilizce bir film yapılması için çalışma başlatıldığını ve çalışmaların sürdüğünü ” ifade etti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir