Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nde Kongre Heyecanı
Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nde Kongre Heyecanı

Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nde Kongre Heyecanı

Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nde Kongre Heyecanı

Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin 29 Ekim 2021 Cuma günü gerçekleşecek kongresi öncesi, üyeler arasında istişare toplantıları hız kazandı. Yalova merkezli olmasına karşın Gemlik ve Orhangazi gibi Bursa’nın ilçelerinden de birçok üyeye sahip olan dernek, bu özelliği ile bölgede güçlü ve etkili bir mesleki kuruluş olma vasfını taşıyor.

Başarılı Çalışmalar Sürmeli
Yalova Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nin; önümüzdeki süreçte yüklendiği bu misyonda çıtayı daha da yukarılara taşıması adına, kongre öncesi Gemlik ve Orhangazili dernek üyesi gazeteciler Orhangazi’de bir araya geldiler. Orhangazili dernek üyesi Zafer Temeltaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada, gazetemiz imtiyaz sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürü Hurşit Topal ve Ömer Faruk Demirok, kongre ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Dernek olarak sürdürülen başarılı çalışmaların artırtılarak devam ettirilmesi hususunda görüş birliğine varılan toplantıda, bu tip istişarelerin kongre süresince de devam ettirilmesi kararı alındı.

Başkan Ayhan Polat’a Tam Destek
Kongre sürecinin değerlendirildiği buluşmada, üç dönemdir başkanlık görevini başarı ile sürdüren Ayhan Polat’a tam destek kararı çıktı. Derneğin ilk yönetim kurulu üyesi olan isimler, kongre sürecinin derneğe, üyelerine, birlik-beraberliğe ve gazetecilik mesleğine faydalı olması temennisinde bulundular.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir