GEMLİK BASKETBOL, AKRAN GEMLİK BASKETBOL OLDU
GEMLİK BASKETBOL, AKRAN GEMLİK BASKETBOL OLDU

GEMLİK BASKETBOL, AKRAN GEMLİK BASKETBOL OLDU

GEMLİK BASKETBOL, AKRAN GEMLİK BASKETBOL OLDU

Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Gemlik Basketbol, isim sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı. Akran Şirketler Grubu ile anlaşan Gemlik Basketbol, sezon boyunca Akran Gemlik Basketbol olarak müsabakalara katılacak.
Anlaşma öncesinde konuşan Gemlik Basketbol Başkanı Berkay Bulut; ‘’Salon sporları, ilçeye dinamiklik getirten sporlardır. Yaklaşık 6 yıldır, Gemlik Basketbol olarak mücadele veriyoruz. Herhangi bir belediye desteği ile yola çıkmadık. Büyükşehir belli noktalarda destek verdi. İsim sponsorluğumuzu da geçtiğimiz sezon üstlendiler. Bu sezon da, Ayhan Korkmaz sorumluluk alarak, Gemlik Basketbol’un isim sponsoru oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Söz alan Akran Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korkmaz ise; ‘’Gemlik’te büyüdük, ilçemize katkı sunmaya devam ettik. Bu şehir bize kazancımızı sağladı. Bizler de, Gemlik’te farklı dönemlerde amatör spora destek verdik. Bugün de, Profesyonel 1. Ligde mücadele eden Gemlik Basketbol’a isim sponsoru olarak, bir anlamda sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz’’ şeklinde konuştu.
Karşılıklı atılan imzalar sonrasında, Gemlik Basketbol isminin yanı sıra, logosu da Akran Gemlik Basketbol olarak değişti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir