Gençlik Meclisi büyükleri unutmadı
Gençlik Meclisi büyükleri unutmadı

Gençlik Meclisi büyükleri unutmadı

Gençlik Meclisi büyükleri unutmadı

Gemlik Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Gemlik Belediyesi Yaşlı Konukevini ziyaret etti.
Kurulduğu yaklaşık 3 aylık sürede ilçede gençlik faaliyetlerine hareketlilik getiren Gemlik Kent Konseyi Gençlik Meclisi, sosyal faaliyetlerine bir yenisini ekledi. “Yaşlılar Haftası”nı değerlendiren Gençlik Meclisi üyeleri, Gemlik Belediyesi tarafından kurulan, Kurşunlu’daki Yaşı Konukevi’ni ziyaret etti. Ziyarete Gençlik Meclisi Başkanı Deniz Gül, yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Meclisi gönüllüleri katıldı. Ziyarette Gemlikli genç müzisyenler de gitar ve çeşitli enstrümanlarla sevilen parçaları çaldılar. Konukevi lokalinde gerçekleşen ziyarette maske, mesafe ve temizlik kurallarına da dikkat edildi.
Geçmişten gelen birikimleri ve tecrübeleriyle birer hazine olan yaşlılarla samimi sohbetler eden Gençlik Meclisi üyeleri, Yaşlı Konuk Evi sakinlerinin taleplerini dinledi, notlar aldı.
Huzurevi sakinleri unutulmadıkları için çok mutlu olduklarını ve kendilerini yalnız bırakmayan Gemlik Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ne teşekkürlerini ilettiler.
(Son Güncelleme: 4 Ekim 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir