JUDOCU EDA NAZ ’A OKULU GEMLİK HİSAR ANADOLU LİSESİ’ NDE ÖDÜL TÖRENİ
JUDOCU EDA NAZ ’A OKULU GEMLİK HİSAR ANADOLU LİSESİ’ NDE ÖDÜL TÖRENİ

JUDOCU EDA NAZ ’A OKULU GEMLİK HİSAR ANADOLU LİSESİ’ NDE ÖDÜL TÖRENİ

JUDOCU EDA NAZ ’A OKULU GEMLİK HİSAR ANADOLU LİSESİ’ NDE ÖDÜL TÖRENİ

Önceki yıllarda Türkiye ve Balkan şampiyonlukları kazanan ve son olarak 2021 yılında Türkiye İkincisi olan Judocu Eda Naz TOPALSALİHOĞLU ’na öğrenim gördüğü Gemlik Hisar Anadolu Lisesi’nde ödül töreni düzenlendi.
57 ilden 316 kadın, 420 erkek sporcunun yarıştığı Judo Türkiye Şampiyonasına katılan ve Türkiye İkincisi olan Gemlik Hisar Anadolu Lisesi 10 / F sınıfı öğrencisi Judocu Eda Naz TOPALSALİHOĞLU’ na okulunda düzenlenen törende madalya, plaket ve hediyeleri sunuldu.

Aksaray ilinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 40 kilogram kadınlar kategorisinde beş müsabaka yaparak finale adını yazdıran ve finalde Manisalı rakibi Merve KAYA ’ya mağlup olarak Türkiye ikincisi olan Judocu Eda Naz TOPALSALİHOĞLU için düzenlenen ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Satılmış KOCABAŞ “ Bugün okulumuz açısından son derece gurur verici bir olaya tanıklık ediyorsunuz.” şeklinde başladığı konuşmasında şunları söyledi: “2019 yılında minikler Türkiye Şampiyonu, 2019 yılında minikler Balkan İkincisi ve en son 2021 yıldızlar Türkiye İkincisi. Bu öğrenci bizim öğrencimiz. O, bir şampiyon. O, bir Balkan şampiyonu. O, bir Türkiye şampiyonu ve en önemlisi Gemlik Hisar Anadolu Lisesinin gururu. Bu öğrencimizin adı Eda Naz TOPALSALİHOĞLU.”
Düzenlenen törende; Eda Naz TOPALSALİHOĞLU ’na İlçe Spor Müdürü Berkant ATASOY madalyalarını, Okul Müdürü Satılmış KOCABAŞ da okul başarı plaketini vererek sporcu öğrenciyi tebrik ettiler. Gemlik Gençlik Merkezi Müdürü Şuayb SERDAROĞLU da aynı zamanda Gemlik Gençlik Merkezi Okul Temsilcisi olan Eda Naz’ı tebrik ederek çeşitli hediyeler sundu.
Gemlik Hisar Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin alkışlarla eşlik ettiği ödül töreni için çok teşekkür eden Eda Naz, önümüzdeki aylarda yapılacak yeni müsabakalar için okul dersleri sonrasında haftanın altı günü antrenör İsmail YILDIZ Hoca ile birlikte sıkı bir şekilde çalıştığını söyledi. Son olarak “Gemlik ilçemizin, okulumuzun ve kulübümüzün adını başarıyla temsil edeceğime inanıyorum.” şeklinde konuştu.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir