BU GURUR GEMLİK İŞKUR’UN
BU GURUR GEMLİK İŞKUR’UN

BU GURUR GEMLİK İŞKUR’UN

Gemlik, Orhangazi ve İznik bölgesinde 8 ayda 6 bin 167 kişiye yeni istihdam sağladı

BU GURUR GEMLİK İŞKUR’UN

Gemlik, Orhangazi ve İznik bölgelerinde hizmet veren Gemlik Merkezli İşkur şubesi, 2021 yılının ilk 8 ayında eğitim ve istihdamda yer almayan gençlere yönelik uygulanan İş Avcılığı Modeli kapsamında verdiği hizmetlerden dolayı Türkiye birincisi oldu. Gemlik İşkur Şube Müdürü Ünver Ünver, 2021 yılında müthiş bir ekip çalışması ile bu başarıya ulaştıklarını belirterek, 2021 yılının ilk 8 aylık döneminde İşkur Gemlik Şubesi olarak Orhangazi, Gemlik ve İznik bölgelerinde toplam 6 bin 167 kişiye yeni iş imkanı sağladıklarını ifade etti.
İŞKUR Gemlik Şubesi 2021 yılının ilk 8 aylık performansı ile büyük bir başarıya imza attı. Orhangazi, Gemlik ve İznik bölgesinde hizmet veren ve merkezi Gemlik’te olan İŞKUR Gemlik Şubesi 2021 yılının ilk 8 ayında eğitim ve istihdamda yer almayan gençlere yönelik uygulanan İş Avcılığı Modeli kapsamında verdiği hizmetlerden dolayı Türkiye birincisi oldu.
6 bin 167 kişi işe yerleştirildi
Gemlik İŞKUR Müdürü Ünver Ünver, Gemlik İşkur olarak merkezi Gemlik’te olmak üzere Orhangazi ve İznik’e de hizmet verdiğini hatırlatarak, 2021 yılında toplamda 6 bin 167 istihdam gerçekleştirdik. Bunların 1237 kişisi ise İŞKUR’un açmış olduğu kurs programları dahilinde istihdam edildi dedi. İstihdam edilenlerin 2 bin 37 kişisinin kadın, 1950’sinin ise gençlerden oluştuğuna vurgu yapan Ünver Ünver, 2021 yılının ilk 8 ayında 202 engelli iş arayan işe yerleştirildi. Yine yıl içinde 950 engelli bireye de birebir danışmanlık hizmeti verildi. Bu arada yükseköğretim mezunlarının işe yerleştirme sayısı ise 930 kişi. Ayrıca 2021 yılında 1810 işverene de “İşveren Danışmanlığı Hizmeti” verildi dedi.
Türkiye birinciliği gurur verici
Ünver Ünver, 2021 yılında özellikle eğitim ve istihdamda yer almayan gençlere yönelik uygulanan İş Avcılığı Modeli kapsamında verdiği hizmetlerden dolayı Türkiye birincisi olmalarının bir ekip çalışması olduğuna da vurgu yaparak, iş avcılığı modelinde iş ve meslek danışmanı geri planda potansiyel NEET birey için uygun kurum hizmeti taraması yapmakta, uygun hizmet tespit edildiğinde birey ile iletişime geçilmekte. Eğitimde ve İstihdamda yer almayan gençlere yönelik uygulanan İş Avcılığı Modeline bağlı olarak performans göstergesi olarak NEET ligi uygulaması da hayata geçirildi dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir