GEMLİK ÜLKÜ OCAKLARINDAN KAYMAKAMA ZİYARET
GEMLİK ÜLKÜ OCAKLARINDAN KAYMAKAMA ZİYARET

GEMLİK ÜLKÜ OCAKLARINDAN KAYMAKAMA ZİYARET

GEMLİK ÜLKÜ OCAKLARINDAN KAYMAKAMA ZİYARET

Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar, ilçe yöneticileri ile Gemlik Kaymakamımız Hasan Göç’ü ziyaret etti.
Gerçekleşen faaliyetler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan taraflar, aşılamanın hızlanması ile birlikte normalleşme sürecini değerlendirdi. Bu kapsamda özellikle artacak olan eğitim ve spor faaliyetleri, ilçemizin sorunları ve geliştirilecek çözümler ile ilgili istişarelerde bulundu.
Kaymakam Göç’e Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından yapay zeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen ve Türk gençliğinin hizmetine sunulan “ODAK2023” yazılımını hediye eden Baydar, yazılım hakkında bilgilendirmede bulundu. Kullanıcıların dikkatlerini artırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilmiş olan bir eğitim programı olduğunu ifade eden Baydar, kullanıcının yapacağı ilk çalışma, yapay zeka tarafından farklı parametrelere göre değerlendirildiğini ve yalnızca o kullanıcıya özel bir çalışma programı oluşturulduğunu, bunun neticesinde kullanıcıların anlama, odaklanma ve hızlanmada yüzde 80’e yakın bir artış yakaladığını belirtti.
(Son Güncelleme: 15 Eylül 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir