Gürle ve ekibinden AK Parti’ye Ziyaret
Gürle ve ekibinden AK Parti’ye Ziyaret

Gürle ve ekibinden AK Parti’ye Ziyaret

Gürle ve ekibinden AK Parti’ye Ziyaret

Gemlik Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi yönetimi, yaklaşan kongre öncesi Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Sedat Gürle ve ekibini, Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit ve yönetimi karşıladı.
Gemlik esnafının içinde bulunduğumuz pandemi süreci içerisinde daha da sıkıntılarının arttığına ve kooperatif olarak imkanlar dahilinde olabildiğince kredi olanağı sunulduğuna değinildi. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle, “Kişilerin ihtiyacı ve alacağı krediyi karşılayacak şekilde yardımcı oluyoruz. Elimizden gelen her türlü yardımı yapıyoruz. Zaten bugün Esnaf Kefalet’ten kredi çekip de işine kullanan hiç kimse zarar etmez.” dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit ise, ‘kredi çekip işine kullanan’ cümlesine dikkat çekti. Bu noktada suiistimallerin de olduğuna değinildi. 500 bin TL’ye kadar çekilebilen esnaf kefalet kredisinin doğru ve iş için kullanımı konusu üzerinde duruldu.
Gürle ise, yanlış söylentilerin dolaştığını, küçük esnafın bile gelip yüksek miktarlarda kredi talebinde bulunabildiğini sözlerine ekledi. Bankaların da böyle bir durumda sorgulama yaptığını belirtti.
Toplantıda genel olarak esnafın karşılaştığı ve pandemi süreciyle birlikte daha da artan sorunlardan bahsedildi. Aşılama konusuna da değinen Yiğit, küçük esnafın kapalı olduğu bu dönemlerin yakın zamanda geçeceğini belirtti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir