Sürekli hizmet, şeffaf yönetim
Sürekli hizmet, şeffaf yönetim

Sürekli hizmet, şeffaf yönetim

Sürekli hizmet, şeffaf yönetim

Gemlik ilçesi sınırları içindeki çeşitli cadde ve sokaklarda iki kat emülsiyon sathi kaplama yapılması ihalesi, teklif veren firmaların katılımıyla, açık ihale usulü ile gerçekleşti.
1 milyon 84 bin 44 Lira 25 Kuruş yaklaşık maliyetli, 7 kalemden oluşan 25 bin metrekare çift tabakalı emülsiyonlu sathi kaplama ihalesinde komisyon başkanlığı görevini Destek Hizmetleri Müdürü Halil Kaynatma üstlendi. Katılımcı firmalar tarafından verilen teklif dosyaları İhale komisyonu tarafından katılımcıların karşısında kontrol edildi.
“İlçemiz ihtiyaçları doğrultusunda ve planlar dahilinde gerçekleşen ihaleler, ekonomik açıdan en avantajlı teklifin tespiti için şeffaf şekilde ihale ediliyor” diyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında Belediye kaynaklarımızın etkin ve verimli kullanılarak hesap verilebilirlik ilkesine göre ihalelerimiz yapılmaya devam edecektir” dedi.
Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 9 Eylül 2021 Perşembe günü belediyeye ait taşınmazların açık teklif usulü ile satışı ve 20 Eylül 2021 Pazartesi Beton Parke, Bordür Ve Oluk Taşı Döşenmesi Yapımı İhaleleri gerçekleşeceği belirtildi. İhaleler hakkındaki duyurulara Gemlik Belediyesi internet sitesinden ulaşılabilir.
(Son Güncelleme: 1 Eylül 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir