EDA'YA NEFES, KAMPANYAYA DESTEK OL
EDA'YA NEFES, KAMPANYAYA DESTEK OL

EDA’YA NEFES, KAMPANYAYA DESTEK OL

EDA’YA NEFES, KAMPANYAYA DESTEK OL

Gemlik’te bir süredir devam eden EDAYANEFESOL kampanyası kapsamında kahvaltı organizasyonu yapıldı.
Gemlik Kardelenler derneği ve İnegöllüler derneği organizasyonu ve bir çok yardım gönüllüsünün desteği ile düzenlenen EDAYANESEFSOL programı Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi salonunda düzenlendi
Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, Gemlik Ticaret Borsası başkanı Özden Çakır, Esnaf Odası başkanı İsmail Beki, CHP İlçe başkanı Şükrü Aksu, bazı belediye meclis üyeleri ile çok sayıda yardım gönüllüsü katıldı.
Gemlik İnegöllüler dernek başkanı Erkan Şen ve Kardelenler derneği başkanı Çiğdem Ateş katılımcılarla tek tek ilgilenirken, Gemlik Belediyesi özel kalem müdürü Kemal Atan’da yaptığı destek konuşması ve belediyenin üzerine düşenin en iyi şekilde yapacağı açıklamasının ardından kampanyaya destek oldu. Valilik izni ile açılan hesaba bağışta bulundu.
SMA hastası olan Eda’nın annesinin de telefonla bağlanarak bağışçılara ve destekçilere teşekkür ettiği program plaket töreni ile sona erdi.
(Son Güncelleme: 29 Ağustos 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir