Erozan'dan Gazetemize Ziyaret
Erozan'dan Gazetemize Ziyaret

Erozan’dan Gazetemize Ziyaret

Erozan’dan Gazetemize Ziyaret

İYİ Parti Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve  Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, Gemlik ilçe başkanı Ertuğrul Yavuz ile bilikte ziyaretimize gelen il ve ilçe yöneticileri gazetemizi ziyaret etti.

Genel Yayın yönetmeni Hurşit Topal tarafından karşılanan İYİ Parti heyeti samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Erozan ziyarette yaptığı konuşmada, “halkımız bıkmış ve çaresiz durumda. Öyle gözüküyor ki bu AKP’nin son seçimidir” dedi.

Erozan, “Genel başkanın talimatlarıyla Türkiye’yi karış karış gezdiklerini, halkın artık sesini yükselttiğini, kurulan korku imparatorluğunun önümüzdeki seçim ile birlikte son bulacağını ifade ederek,  Her gün halkın içinde olduklarını, cadde Pazar her yeri ziyaret ettiklerini, vatandaşların artık bizi kurtarın diye feryat” ettiğini söyledi.

İYİ Parti genel başkan yardımcısı Erozan, yerel basının içinde bulunduğu ve her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alan kayıpların devam ettiğine de işaret ederek, son kararname ile kamu kurumlarının gazete alımına son vermesi, ihale ilanları dışında ilan ve reklam yasağının getirilmesinin de basını bitireceğine işaret etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir