Gemlik Belediyespor’dan Judo’da derece
Gemlik Belediyespor’dan Judo’da derece

Gemlik Belediyespor’dan Judo’da derece

Gemlik Belediyespor’dan Judo’da derece

Gemlik Belediyespor, 57 ilden 316 kadın, 420 erkek sporcunun yarıştığı Judo Türkiye Şampiyonasına katıldı. Eda Naz Topalsahiloğlu, 40 kilo kadınlar kategorisinde ikinci olarak Gemlik Belediyespor’un zaferlerine bir yenisini daha ekledi.
Aksaray’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Gemlik Belediyespor judocusu Eda Naz Topalsahiloğlu, toplamda otuz judocunun katılımıyla düzenlenen 40 kilogram kadınlar kategorisinde beş müsabaka yaparak finale adını yazdırdı. Finalde Manisalı rakibi Merve Kaya’ya mağlup olan Eda Naz, kendi kategorisinde ikinci oldu.
Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu Türkiye şampiyonasında alınan zaferi değerlendirirken, “Gemlik Belediyespor olarak birçok branşta sporcular yetiştiriyor ve şampiyonalara katılıyoruz. Eda Naz, yarıştığı müsabakalarda kendi kategorisinde ikinci olarak bizleri gururlandırdı. Eda Naz’a ve değerli hocamız İsmail Yıldız’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
(Son Güncelleme: 16 Ağustos 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir