İYİ PARTİ’DEN ESNAF KEFALET ZİYARETİ
İYİ PARTİ’DEN ESNAF KEFALET ZİYARETİ

İYİ PARTİ’DEN ESNAF KEFALET ZİYARETİ

İYİ PARTİ’DEN ESNAF KEFALET ZİYARETİ

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve ilçe yöneticileri Gemlik Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
Sedat Gürle ve ekibini tebrik eden İyi Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz: ‘’Esnaflara çok önem veriyoruz. Toplumun temel direği bizim için çok önemli. Esnaf kardeşlerimiz sizi seçti. Çok teşekkür ederiz. Yeniden seçilmişisiniz. Allah muaffak etsin, çalışmalarınızda başarılar dileriz’’ dedi.
İl Başkanı Selçuk Türkoğlu: ‘’İnsanlarımızla buluşma programları yaptık, esnafla buluşma, seçmenle buluşma, köyleri ziyaret, sivil toplum kuruluşları ziyareti. Onları dinlemek, dertlerini dinlemek Bursa ve çevresinde daha etkin daha görünen milleti daha çok dinleyen bir muhalefet partisiyiz. Bunu da yapmaya gayret ediyoruz. Bundan sonra da yapacağız.
Esnafın durumunu şöyle özetlersek; hal esnafını pazarcıları gezdik, çarşı esnafını gezdik gördüğümü tablo şu; hükümet yapmış olduğu politikalar ile topyekun Türkiye’nin orta direği olan esnafa 5 tane büyük zincir marketlere peşkeş çekti.
Onların ağa babaları var. Gariban esnafın, pazarcının yok. Biz ona talibiz. Bu adaletsizliğe, bu ahlaksızlığa, biz bu duruma karşıyız’’ dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir