Gemlik Gençlik Merkezinden Yüz Noktaya Su Kabı
Gemlik Gençlik Merkezinden Yüz Noktaya Su Kabı

Gemlik Gençlik Merkezinden Yüz Noktaya Su Kabı

Gemlik Gençlik Merkezinden Yüz Noktaya Su Kabı

Gemlik Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri aşırı sıcak geçen havalarda sokak hayvanları için su desteğinde bulundular.
Havaların aşırı sıcak seyretmesi nedeniyle doğada su bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için Gemlik Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Gemlik merkez, Gemsaz ve Kurşunlu gibi bölgelerde çok sayıda noktaya kaplarla su bıraktılar.
‘Onların farkında olmak, sessiz feryatlarını duymak boynumuzun borcudur’ diyen Gönüllü Gençler ‘Bu sıcak havalarda sokaktaki dostlarımızı unutmayalım. Onlar için kapımızın önüne bir kap su koyalım Biz bugün hem mama hem de belki de mama dan daha önemli olan su desteğinde bulunduk. Vatandaşlarımızın da kendi ev ve işyerleri önlerine bir kap su koymalarını rica ediyoruz’ şeklinde konuştular.
Gönüllü Gençlerden Gizem Akkaya kültürümüzde
dünyanın ilk hayvan hastanesi ‘Düşkün Leylekler Evi’ni kuran ve yabani hayvanlardan kuşlara kadar, her tür hayvanın bakımıyla ilgilenen sayısız vakıfla dolu olan bir millet olarak bugün hemen yanı başımızdaki sokak hayvanlarına su ve yemeksiz bırakmak bize yakışmaz’ diye konuşarak insanları bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.
Gemlik Gençlik Merkezi gönüllü Gençlerinden Sümeyra Kaya ‘da “Hayvanları sevmeyen, insanları da sevmez” diyerek “Bugün çok güzel bir etkinlik yaptık. Birçok sokağa canlarımız için mama ve su bıraktık. Onların kana kana su içmeleri ne şahit olduk. Bugün ayrıca Bir kirpi’yi de sıkıştığı yerden çıkarıp hayatını kurtardık. Bunlar bize güzel bir mutluluk verdi’ şeklinde düşüncelerini dile getirdi.
Gemlik Gençlik Merkezi kısıtlama günlerinde hafta sonları sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirmiş olduğu 19 mama desteğini 20 ye çıkarırken mamanın yanısıra sokak hayvanlarına su takviyesinde de bulundu.
(Son Güncelleme: 4 Ağustos 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir