Sedat Gürle; Odaların deneyimleri önemli
Sedat Gürle; Odaların deneyimleri önemli

Sedat Gürle; Odaların deneyimleri önemli

Sedat Gürle; Odaların deneyimleri önemli

Gemlik Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle, Gemlik Ticaret Odası ve Ticaret Borsasını ziyaret etti. Gürle, odaların deneyimleri ve fikirlerinin önemli olduğunun altını çizerek, Ticaret Odası ve Borsası ile uyum içinde çalışmanın, Kooperatifi de kalkındıracağını sözlerine ekledi.
Gemlik Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle ve yönetimi Gemlik Ticaret Odası Başkanı Paşa Ağdemir ve Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır ile bir araya geldi.
Gürle; ‘’Gemlik büyüyen ve gelişen bir ilçe. Bu büyümeyi koordineli şekilde karşılamak için, odalar ile istişare içinde olmak, ortak hareket etmek gibi zorunluluklarımız var. Yönetim tecrübemizle de, bunu hızlı şekilde hayata geçireceğimizi düşünüyoruz. Daha önce de dediğimiz gibi, tecrübelerimiz en büyük avantajımızdır.
Büyümeye esnafımızı hazırlamak adına da, verebileceğimiz desteği değerlendirmek adına da, odaların görüşleri bizim yolumuza ışık olacaktır’’ dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir