Gemlik Halk Eğitimi Merkezi’nden “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” na Özel Sergi
Gemlik Halk Eğitimi Merkezi’nden “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” na Özel Sergi

Gemlik Halk Eğitimi Merkezi’nden “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” na Özel Sergi

Gemlik Halk Eğitimi Merkezi’nden “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” na Özel Sergi

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla, bu yıl ilk kez 1-7 Haziran tarihleri arasını “ Hayat Boyu Sizlerleyiz” sloganıyla, “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” olarak kutlanmasına ve gelenekselleştirilmesine karar verildi.
Bu kapsamda Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çatısı altında “Hayat Boyu Öğrenme”nin başarılı temsilcisi “Gemlik Halk Eğitimi Merkezi” tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle “ Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kutlanmaya başladı. Hafta başında ilk olarak Hayat Boyu Öğrenmeden sorumlu Şube Müdürü Muhammed İKİNCİ başkanlığında çevrim içi olarak düzenlenen toplantı ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Adnan ULUĞ tarafından, ilçemizdeki tüm okul müdürleri müdürlerine ayrıntılı bir sunum yapılarak, kurumun faaliyetleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirilerek, kurum çalışmalarının genişletilerek artırılması hedeflendi.
Bu yıl pandemi sebebiyle geçtiğimiz yıllara oranla daha dar kapsamlı olarak hazırlanmasına rağmen oldukça başarılı çalışmaların yer aldığı yıl sonu sergisi, Halk Eğitimi Müdürlüğümüzün merkez binasında yapılan açılış töreni ile halkın beğenisine sunuldu. Yıl sonu sergisinin açılış töreni, Gemlik Halk Eğitimi Müdürü Adnan ULUĞ’un ev sahipliğinde, Gemlik Kaymakamı Hasan GÖÇ ile e ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. 2-7 Haziran tarihlerinde 10:00-16:00 saatleri arasında Halk Eğitimi Merkezi merkez binasında halkın beğenisine sunulan sergi, pandemi tedbirleri alınmak suretiyle tüm vatandaşlarımızın ziyaretine açık. Ayrıca geniş kapsamlı bir “SANAL SERGİ”de Gemlik Halk Eğitimi merkezi web sayfasında yayınlanmaya devam etmekte.
Ayrıca ,bir diğeri de öğrenci ve velilere Halk Eğitimi Merkezi faaliyetlerinin tanıtılması amacıyla ilçemiz Şehit Mehmet Koray Pınar Ortaokulu öğrencileri ve veli gruplarının Halk Eğitimi Merkezi’ni ziyaret ederek atölye çalışmalarını yerinde inceleme ve gözleme fırsatı bulacak.
Gemlik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Adnan ULUĞ ““Hayat Boyu Öğrenme Haftası” boyunca Halk Eğitimi Merkezimizde haftanın amacına uygun faaliyet ve yarışmalar düzenlenerek etkinlikler yapılacak olup, özellikle vatandaşlarımızı 2-7 Haziran tarihlerinde 10:00-16:00 saatleri arasında Halk Eğitimi Merkezi, merkez binasında hazırladığımız sergimize davet ediyorum. Merkezimize yapacakları ziyarette farklı branşlarda kursiyerlerimiz tarafından üretilen başarılı çalışmaları görme fırsatı yakalarken, faaliyetlerimiz ve kurslarımız hakkında detaylı bilgi alma fırsatını yakalayacaklar. Sergimize gelme şansı bulamayan vatandaşlarımız da , Gemlik Halk Eğitimi Merkezi web sayfamızda yayınlamakta olduğumuz geniş kapsamlı “SANAL SERGİ”mizi ziyaret edebilirler.” dedi.
Sergi 7 Haziran Pazartesi günü saat 16:00’da sona erecek.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir