TÜRKLERDE YILBAŞI TARİH İÇİNDE KÜLTÜREL GELENEĞİ ve ŞİİRİM
TÜRKLERDE YILBAŞI TARİH İÇİNDE KÜLTÜREL GELENEĞİ ve ŞİİRİM

“MHP SEVDALILARI RAHATSIZ VE ŞİİR’İM”

“MHP SEVDALILARI RAHATSIZ VE ŞİİR’İM”

MHP Üç hilal sevdalısı ve Başbuğun partisi düşüncesine bağlı dava insanları yönetim kadroları, İl ve İlçe yönetimlerinde görev almış teşkilat mensupları ,Cumhur ittifakın gidişatından rahatsız, eski milletvekilleri rahatsızlıklar idealist düşünce içinde olan ülkücülerin tespitleri bu gidişattan rahatsızdır.

*

İktidarın bal kaymağını AKP’liler yiyor, MHP tabanı ve birçok yönetimi bundan rahatsız, Sarayın kadrolarından birçok maaş alanlardan rahatsız,  kamu ve özel şirket yönetimlerine ballı maaşlarla atananlardan, MHP tabanı rahatsız. Birçok dev yatırımlar ihalesi AKP’nin yandaşı müteahhitlere verilmesinden MHP tabanı rahatsız, benzeri birçok konulardan rahatsızdır.

*

Andımız, T.C. rumuzu kaldırılıyor, milliyetçilik ayaklar altına alınıyor, MHP tabanı rahatsız. İşe alınmalarda AKP’lilere kapılar sonuna kadar açık, MHP’liler düşük maaşlı işlerde taşeron şirketlerde tesadüfen iş bulabiliyor, MHP tabanı rahatsız. Pandamı kredileri AKP’li esnaf, tüccar, sanayiciye dağıtıldı, MHP tabanı rahatsız. MHP nin birçok yetkililerin bu gibi konulardan rahatsızlıkları seslendirilmeleri, haklı sebeplerden dolayı en doğal haklarıdır.

*

MHP aşığı, yönetimleri, taraftarları, üyesi veya üye olmayan tabanı yıllarını bu partiyi iktidara taşımak için oyunu veren, MHP’liler soruyorlar. Bu kayıtsız şartsız destek, neyin nesi, kabak tadı vermeye başladı.  AKP çöküşünün sebeplerinde bunca hatalarında ülkenin % 65 insanın darlıkta, sıkıntıda, birçok sebeplerden dolayı MHP neden onunla birlikte düşüşü olsun?  Bu yönetimin ortağı MHP

değil neden göz göre göre oy kaybetsin? AKP başarılı olursa kendi oylarını artırdım diyerek algılar yaparak devam edecek, MHP’nin oyları artmasın diye AKP teşkilatları içinde faaliyetler yapılan sebepler varken neden hala bu ortaklığı devam ettirir. MHP Ya iktidar ortağı olsun, yanlış, gidişata dur diye bilsin veya bu destekten vazgeçsin, muhalefet yapsın doğru olan bu değil midir.

*

MHP ye gönülden bağlı tüm yetkili ,tecrübeli, değerli, milliyetçi, ülkücüler. Cumhur ittifak desteğinin MHP gibi köklü bir partinin yıpranmasına, yanlış gidişata dur denilmesi için gerekçeleriyle genel başkan, Devlet Bahçeliye giderek anlatılması, doğru olanda budur. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, bu isyanı neden duymuyor? Yakın bazı ballı şahsiyetler, Sayın Bahçeli’nin gerçekleri öğrenmesin ‘mi istemiyor ve kongre yapılıyor sonrası aynı ekip içinde bazıları yola devam ediyor.

*

İç bünyedeki akil insanların düşünceleri dinlenmiyor mu! Cumhur İttifakı gidişatı ülke kamuoyunda çokça konuşlan, ilgili MHP teşkilat yetkililerine sempatizan vatandaş tarafından, sorulan hep aynı bahsedilen konulardır. MHP geniş kadroları olan bir parti ve birliğini sağladığı an iktidara en hazır partidir. Tüm milliyetçi, ülkücü hareketin özlemi ve hayalleridir. Yeter ki ! Özlenen birlik oluşsun ve bilge yönetim kadrolarına göreve güvenle, doğrular içinde getirilsin, gerisi çalışmayla gelir. Tüm MHP üç hilale özünden sevenlere selam olsun ve çok özlenen birlik doğsun.

OLGUN HALLER GELSİN ARTIK

Boş lafları bırakalım,

Kem sözler bitsin artık.

Yalandan vaz geçelim,

Senlik benlik gitsin artık.

*

Hayallere neden dalalım,

Vakit’in değerini bilelim,

Yaşamak anlık anlayalım,

Öfkeyi nefreti atalım artık.

*

Kederler çileler çekilir,

Zamanı hüzünlü eder,

Tükenmek bilmez keder,

Nefret kinler bitsin artık.

*

Kaba olgun bilmeyenler,

Zayıfı ezerek geçenler,

Yüzleri hiç utanmazlar,

Zulümleri yok olsun artık.

*

Ateşte kurular yanar,

Fitneler yaşları deler,

Öfke gönülleri yıkar,

Karlı olan gelsin artık.

*

Son durağa Yaklaşmadan,

Eller ayaklar çekilmeden,

Gönüller yapmayı dilen,

Olgun haller gelsin artık.

  1. T : 24.03. 2021
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir