Yiğit Ramazan'ı Tebrik Etti
Yiğit Ramazan'ı Tebrik Etti

Yiğit Ramazan’ı Tebrik Etti

Yiğit Ramazan’ı Tebrik Etti

Ak Parti Gemlik ilçe başkanı MEHMET ŞAMİL YİĞİT Ramazan ayı nedeniyle mesaj yayımladı;
Müslümanların kalplerinde huzur, sevgi, merhamet, paylaşma ve şefkat duygularının zirveye çıktığı manevi arınma, yücelme ayı olan mübarek günlere kavuştuğumuzu ifade eden YİĞİT ,Ramazan ayınıda, cehennem kapılarının kapandığı, cennet kapılarının açıldığı, şeytanların zincire vurulduğuna dikkat çekerek mesajında şunları kaydetti,
Paylaşma ve sabır iklimini egemen kılan çok özel bir aya giriyoruz. Bu bağlamda birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak, bu mübarek ayda rahmet ve mağfiret ikliminden faydalanmak adına partimizin tüm kurumlarını bugüne kadar olduğu gibi bu mübarek ayda da seferber etmeye devam edeceğiz. Tüm islam alemi olarak 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i karşılamanın mutluluğunu yaşarken bu sevincin üzüntüye dönüşmemesi adına tüm hemşehrilerimize içinde bulunduğumuz pandemi sürecini hatırlatarak salgın tedbirlerine, bugüne kadar olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da uymaya azami gayret sarfetmelerini önemle hatırlatırım.
Bu vesileyle Ramazan ayının, milletimizin birlik ve beraberliğinin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyor, insanlık için bereket, barış ve huzur getirmesini rabbimden niyaz ediyorum.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir