GEMLİK ÜLKÜ OCAKLARINDAN BU YIL HEDEF 750 AİLEYE KUMANYA YARDIMI
GEMLİK ÜLKÜ OCAKLARINDAN BU YIL HEDEF 750 AİLEYE KUMANYA YARDIMI

GEMLİK ÜLKÜ OCAKLARINDAN BU YIL HEDEF 750 AİLEYE KUMANYA YARDIMI

GEMLİK ÜLKÜ OCAKLARINDAN BU YIL HEDEF 750 AİLEYE KUMANYA YARDIMI

Ülkü Ocaklarından Hedef 750 Aileye Kumanya Yardımı
Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanlığı geleneksel hale getirdiği kampanya ile ihtiyaç sahibi her kapıya bir kumanya etkinliği gerçekleştiriyor.
Gemlik Ülkü Ocakları Başkanlığı, ramazan ayında yardım bekleyen ailelere ramazan coşkusunu taşıyor. Gemlik’te tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ramazan paketleri evlerine kadar götürülerek dağıtımı yapılmakta.
Ramazan coşkusunu ilçenin dört bir yanına taşıyan Gemlik Ülkü Ocakları, bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerine kumanya dağıtarak yüzleri güldürüyor. Ülkü Ocakları, veren el ile alan eli bu mübarek ayda buluşturmanın gururunu yaşadıklarını ve ramazan ayı boyunca devam edeceklerini belirtti.
Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanı İsmail BAYDAR konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Gemlik Ülkü Ocaklarımızın başlatmış olduğu her sene ramazan ayında devam eden her kapıya bir kumanya kampanyasına ihtiyaç sahibi ailelere tek tek ulaşmaya gayret gösteriyoruz.Şu an 90 aileye ulaştık Gecen yıl ise Hedefimiz 600 dü 478 aileye ulaştık Bu yıl ise hedefimiz ,750 aile.
Bu mübarek günde çalışmalarımıza Destek Veren Tüm Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim yapmış olduğunuz yardımları kabul etsin.Bizler Emanetciyiz, Emanetleriniz ise “Vey ırmağında Abdest Alıp ,Viyana Önlerinde Namaz Kılan Ecdadın Torunları Tarafından Teslim Edilmektedir”.Allah Milletimize ,Devletimize Zeval vermesin,Düsturumuz insanı Yaşat ki Devletimiz Yaşasın” Liderimizin dediği Gibi ;”Gönül Verdik Bir Ülküye,
Ömür Verdik Bu ülkeye.”
Dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir