Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon Mümkün
Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon Mümkün

Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon Mümkün

Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon Mümkün

Buz Lazer kalıcı sonuçları ile istenmeyen tüylerden kurtulmanın en hızlı, en ağrısız yöntemi olarak dikkat çekiyor. Trabzon Lazer Epilasyon merkezleri arasında hızla yayılan Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi. Lazer Epilasyon Trabzon dendiğinde hemen herkes Buz Lazer konforundan bahsediyor. Dolayısıyla biz de Buz Lazer hakkında detaylı bir inceleme yaptık.

 

Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon Mümkün
Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon Mümkün

 

Buz Lazer Avantajları

Günümüzde lazer epilasyon amacıyla birçok farklı sistem kullanılıyor. Buz Lazer ise bu lazer epilasyon sistemleri arasında ağrısız olması ile öne çıkıyor. Yenilikçi teknolojilere sahip Buz Lazer üç temel avantaja sahip:

  1. Gelişmiş soğutma sistemi ICE Teknolojisi ile etkili bir cilt soğutma yapıyor ve neredeyse tamamen ağrısız bir uygulama sunuyor. Bu sayede cilt yüzeyi de korunuyor ve ciltte yanık riski ortadan kalkıyor.
  2. SHR uygulama tekniği ile uygulanıyor. Bu teknikte tedavi başlığı cilt yüzeyinde masaj yapar gibi hareket ettirilerek kıl kökleri kademeli olarak ısıtılıyor. Hem hasta konforu artıyor hem de bronz tenlerde bile güvenli lazer epilasyon yapılabiliyor. Hakkındaki birçok klinik çalışma Buz Lazer epilasyonun koyu tenler dahil tüm cilt tiplerinde güvenli ve etkili olduğunu kanıtlamıştır. Bu da hasta güvenliği açısından oldukça önemli.
  3. Geniş tedavi başlığı sayesinde hızlı lazer epilasyon yapma imkanı veriyor. Sırt, bacak gibi gibi geniş alanlarda kısa seans süresi zamandan tasarruf sağlıyor.

Buz Lazer ile Güvenli Lazer Epilasyon

Buz Lazer Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onayına sahip bir sistem. FDA onayı, bronz ve koyu tene lazer epilasyonu da kapsıyor. Özellikle koyu ve bronz tenlerde güvenli lazer epilasyon yaptırabilmek elbette büyük bir avantaj. Buz Lazer epilasyonda ciltte yanık, zebra deseni gibi yanık izleri, beyaz veya kahverengi lekelerin oluşma riski neredeyse hiç yok. Bu da yaz aylarında lazer epilasyonun güvenle yapılabilmesini sağlayan önemli bir özellik. Buz Lazer ile cilt renginin açılmasını beklemeden, güneşlendikten sadece bir hafta sonra lazer epilasyon yaptırmak mümkün.

Yukarıda da değindiğimiz gibi Buz Lazer hakkında birçok klinik çalışma mevcut. Bu çalışmalar, Buz Lazer epilasyonun etkili ve kalıcı olduğunu aynı zamanda koyu cilt tiplerinde de güvenli olduğunu kanıtlıyor.

 

Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon Mümkün
Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon Mümkün

 

Erkek Lazer Epilasyonunda Etkili Çözüm

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için lazer epilasyondan sadece kadınlar değil aynı zamanda erkekler de yararlanıyorlar. Erkekler arasında lazer epilasyon hızla yayılıyor. Özellikle boyun, omuz, ense gibi görünen alanlarda lazer epilasyon yaptıran erkeklerin sayısı bir hayli fazla. Erkekler sırt, göbek, omuz gibi geniş alanlar için de lazer epilasyon tercih ediyorlar. Ağrısız ve hızlı olması ile Buz Lazer erkeklerin en çok tercih ettikleri yöntem olarak karşımıza çıkıyor. Erkek lazer epilasyonunda da bu denli fazla tercih edilmesinde etkili ve kalıcı sonuçları kadar ağrısız olmasının da payı da oldukça yüksek.

Burun içi, kulak içi gibi erişilmesi güç olan bölgeler de Buz Lazer epilasyonda unutulmamış. Bu alanlar için tedavi başlığına özel bir yüz ucu takılıyor ve son derece pratik bir lazer epilasyon mümkün oluyor. Sakal üzeri, kaş üzeri, kaş arası için de buz yüz ucundan yararlanılıyor.

Ortalama 8 seans önerilen Buz Lazer, yaz/kış tüm mevsimlerde uygulanan etkili ve kalıcı sonuçlara sahip gelişmiş bir lazer epilasyon yöntemi olarak her geçen gün daha fazla tercih ediliyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir