FEHMİ ARSLAN, ESNAF KEFALETE ADAY
FEHMİ ARSLAN, ESNAF KEFALETE ADAY

FEHMİ ARSLAN, ESNAF KEFALETE ADAY

FEHMİ ARSLAN, ESNAF KEFALETE ADAY

Gemlik Esnaf Kefalet Kooperatifi seçimleri, uzun yıllardır başkanlığını yapan Mevlüt Avcı’nın talihsiz ölümü sonrasında ertelendi. Adaylar da, açıklamalarını yapmaya başladı. Önceki dönem meclis üyesi ve uzun dönem Gemlik 66 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığını yürüten Fehmi Arslan adaylığını açıkladı.
ÖNCE İSTİŞARE
Arslan açıklamasında; ‘’bu yıl içinde yapılması planlanan Gemlik Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlık görevine kooperatif deneyimlerim ve tecrübelerime dayanarak, şeffaf yöneticilik anlayışıyla yola çıkıyorum. İstişarelerle gittiğim yolda Bursa Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahri Şarlı Bey’i ziyaret ettim. Ziyaretim sonrası, kooperatif üyelerinin bir kısmını, siyasi partilerimizin ilçe başkanlarını, STK’ları ziyaret edip istişareler doğrultusunda Gemlik Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığına adaylığımı kamuoyuna açıklıyorum’’ ifadelerini kullandı.
YENİ PROJELER VE VİZYONLA SAHNE ALACAĞIZ
Sağlığında Mevlüt Avcı ile de görüştüğünü ifade eden Arslan, Avcı’nın aday olmaması durumunda, kendisinin aday olabileceğini kendisine ilettiğini belirtti. Ortak akıl yoluyla yönetim modelini benimsediğini dile getiren Arslan; ‘’Esnaf Kefalet Kooperatifi, sadece kredi veren kooperatif olmanın dışında, yeni projeler, çalışmalar ve vizyonla da sahne almalı. Bunu da başaracağıma inanıyorum. Mevlüt Amca, görevini hakkıyla yaptı, emeklerinden dolayı Allah razı olsun. Mekanı cennet olsun’’ diyerek sözlerini noktaladı
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir