Gemlik Mezarlığı’na düzenleme
Gemlik Mezarlığı’na düzenleme

Gemlik Mezarlığı’na düzenleme

Gemlik Mezarlığı’na düzenleme

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğimli arazi yüzünden çevre yolu ve yamaçlardan gelen sular nedeniyle zarar gören Gemlik Merkez Mezarlığı’nda yaşanan bu sorunu ortadan kaldırdı.

Altyapı, ulaşım, çevre, tarihi miras, spor tesisleri gibi yatırımlarla geleceğin Bursa’sını inşa etmek için yoğun bir mesai harcayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan en acı günlerinde de vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Mezarlıklar Şube Müdürlüğü bünyesinde verilen hizmetlerle zor günlerinde vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 1300 mezarlığın bakım, onarım ve temizliğini de düzenli olarak yapıyor. Bu çalışmalar kapsamında Gemlik Merkez Mezarlığı’nda yaşanan çevre yolu ve yamaçlardan gelen su sorunu da ortadan kaldırıldı. Eğimli topoğrafya yüzünden çevre yolu ve yamaçlardan gelen suların önüne geçmek için bordür, duvar, korkuluk, şevtaşı ve drenaj imalatları tamamlandı. Bölge halkından gelen talepler doğrultusunda uygulamanın yapıldığı alana bir de merdiven ilave edilecek.

Belediyecilik hizmetlerinin doğumdan ölüme kadar hayatın her alanını kapsadığını dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Sadece kent merkezi değil tüm ilçelerimizde yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları hayata geçiriyoruz. Ancak her ilçemizin kendilerine göre bazı öncelikleri oluyor. Bazen çok küçük gibi görülen bir iş bile o bölge insanımız için çok büyük önem taşıyor. Gemlik Merkez Mezarlığı’nda yaşanan bu sorunu da ekiplerimiz kısa sürede çözdü. Bölge halkına hayırlı olsun” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir