Gemlik Sosyal Yaşamı Derneği'nden Bir Türkü de Sen Söyle Gecesi
Gemlik Sosyal Yaşamı Derneği'nden Bir Türkü de Sen Söyle Gecesi

Gemlik Sosyal Yaşamı Derneği’nden “Bir Türkü de Sen Söyle” Gecesi

Gemlik Sosyal Yaşamı Derneği’nden “Bir Türkü de Sen Söyle” Gecesi

Pandeminin tüm olumsuzluklarına karşın maske, mesafe ve hijyen kurallarına tüm katılımcıların duyarlı davranışlarıyla Gemlik Sosyal Yaşamı Derneği’nden “Bir Türkü de Sen Söyle” programını gerçekleştirdi.
Gemlik Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezinde düzenlenen geceye Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Hilal Bozdağ, 14.Ağır Ceza Başkanı Yaşar Sarcan, Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Liman Başkanı Asım Uslu ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.
Program sonrası konuşan Dernek Başkanı Şükrü Deviren:”Son 1 senemizi dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile geçirdik. İnsanların sosyal hayatlarının kısıtlandığı, evde kaldığı bir dönemde bir nebze de olsa iyi geleceğini düşünerek bir gece planladık. Bizleri gerek program salonunda gerek ise online platformlardan izleyerek yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza ve izleyicilerimize teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
(Son Güncelleme: 16 Şubat 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir