Yıldız; Milletin Ekmeğiyle Oynamayın
Yıldız; Milletin Ekmeğiyle Oynamayın

Yıldız; Milletin Ekmeğiyle Oynamayın

Yıldız; Milletin Ekmeğiyle Oynamayın

Son zamanlarda ilçemizin gündemini fazlasıyla meşgul eden ekmek fiyatları ile alakalı olarak konuşan Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız görüşlerini şu sözlerle dile getirdi.
‘Yaşadığımız Kovid19 sürecinin hem esnafımız hem de halkımız adına zor ve zahmetli geçtiği herkesçe malum. Söz konusu pandemi sürecinde dükkanına kepenk vurmak zorunda kalan bir çok esnaf kardeşimiz var elbette; lakin bu esnaf kardeşlerimizin yanı sıra bir o kadar belki de daha fazla insanımızda işinden gücünden olmuş ne yapacağını bilemez hale gelmiştir. Böyle bir süreçte temel gıda maddesi olan EKMEK vazgeçilemez bir ürün olmuş hatta ve hatta katık bulmakta bile zorlanan insanlarımız öğünlerinde sadece ekmek yer hale gelmiştir.’ şeklinde konuşan Yıldız, devamında şunları söyledi.
ZAM’MI GERİ ALIN
İlçemizde 250 gram ekmeğin 1,5 liradan satışı yapılırken 230 gram ekmeğin 2 liradan satışa çıkartılması anormal bir durumdur. Hem ekmeğin gramajını düşüreceksiniz hem de üzerine 50 kuruş daha zam yapacaksınız. Bu, anlayış gösterilecek ve kabul edilebilecek bir durum değildir. Özellikle Gemlik Belediyesi’ni verdikleri oylarla bu kararın çıkmasının sorumlusu olarak görüyoruz. Başta belediye başkanımızın ve belediye meclis üyelerimizin tez vakitte bu karardan dönmelerini, Tarım il müdürlüğü ve Ticaret il müdürlüğü temsilcilerinin tavrını takınmalarını ve aldıkları bu karardan tez vakitte dönmelerini diliyoruz.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir