“ KANSERE İNAT, KÜÇÜK YARDIMLAR BÜYÜK MUTLULUKLAR” PROJESİNDE MUTLU SON
“ KANSERE İNAT, KÜÇÜK YARDIMLAR BÜYÜK MUTLULUKLAR” PROJESİNDE MUTLU SON

“ KANSERE İNAT, KÜÇÜK YARDIMLAR BÜYÜK MUTLULUKLAR” PROJESİNDE MUTLU SON

“ KANSERE İNAT, KÜÇÜK YARDIMLAR BÜYÜK MUTLULUKLAR” PROJESİNDE MUTLU SON

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Gemlik Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğiyle yürütülen ve Gemlikli hayırsever hemşerilerimiz tarafından da destek verilen, “KANSERE İNAT, KÜÇÜK YARDIMLAR BÜYÜK MUTLULUKLAR” projesi, yardımların çocuklarımıza ulaşması ile sona erdi.
Uludağ Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji servislerinde tedavi görmekte olan kanser hastası çocuklarımıza oyuncak, temizlik malzemesi desteğini sağlamak, çocuklarımızın ve ailelerinin bu zorlu süreçte motivasyonlarına bir nebze olsun katkıda bulunmak ve farkındalık artırmak amacıyla yola çıkılan proje hayırsever vatandaşlarımız tarafından da büyük ilgi gördü ve takdir ile karşılandı.
Proje koordinatör okulu Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi’ne hayırseverlerimiz tarafından ulaştırılan oyuncak, temizlik malzemesi, kişisel bakım ürünleri, her bir çocuğumuza ayrı ayrı olmak üzere, standart ürünlerle özenle paketlenerek tedavi görmekte oldukları Uludağ Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji servislerinde kendilerine teslim edildi.
Projeye ortakları, eğitimden, sağlığa, sanatsal ve kültürel faaliyetlere değin uzanan toplumsal her alanda desteğe ihtiyacı olan tüm çocuklarımızın, gençlerimizin dezavantajlarından arınmış olarak, mutlu, umutlu ve sağlıklı adımlarla geleceğe yürümeleri için yanlarında olmaya özen gösterdiklerini ve buna aracılık edecek her projede yer alacaklarını ifade etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN; Bir projede daha beraberce hareket edip , başarıyla sonuca ulaşmasından büyük pay sahibi olan Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gemlik Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği’ne, Fevziyeliler Kültür ve Dayanışma Derneği’ne bu küçük ama anlamlı proje için teşekkür ederken, “En büyük teşekkürü yine Gemlikli hayırseverlerimiz hak etti. Bu projemizde de bizlerden desteklerini esirgemeden yanımızda yer aldılar ve çocuklarımıza karşı yüzümüzü kara çıkarmadılar. Şifa bekleyen çocuklarımızın hayatlarına dokunup, onların iyileşme süreçlerinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek, hem dayanışmaya aracı olan biz proje ortaklarına, hem de çocuklarımızı ve bizleri bu yolda yalnız bırakmayan Gemlikli hayırsever vatandaşlarımızı mutlu ediyor. Tüm hayırseverlerimize bizlerle bu projede oldukları için canı gönülden teşekkürü borç biliriz.” dedi. Özellikle çocuklarımızın yaşam standartlarının iyileştirilmesini ve bu sayede mutluluğunu, sağlığını hedef alan, yardımlaşma, dayanışma ve gönüllülük faaliyetlerine destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.
Duran son olarak Bursa Onkoloji ve Hematoloji bölümlerinde tedavi gören ailelerin evlerinde ziyaret edilip hediyelerinin verildiğini ifade derek ‘ Gemlik’li 5 aileyle bundan sonra da ilgilenmeye devam edeceğiz’ diye konuştu.
(Son Güncelleme: 10 Şubat 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir