GEMLİK SESİNİ ARIYOR
GEMLİK SESİNİ ARIYOR

GEMLİK SESİNİ ARIYOR

GEMLİK SESİNİ ARIYOR

“Bir Türkü de Sen Söyle “
Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği olarak sanat ve sanatcıya destek olmak ve farkındalık yaratmak için “Bir Türkü de Sen Söyle” temasıyla başta Gemlik Kaymakamımız Hasan Göç olmak üzere Gemlik Belediyesi ve Gemlik Milli Eğitim Müdürlüğü destekleri ile ses yarışması düzenliyoruz.
Yarışma kayıtları Ahmet Gültekin Müzik merkezine telefon (0543 380 41 53) edilerek yapılacak. Söylemek istediğiniz türkü ve iletişim bilgilerinizi vermeniz yeterli. Herhangi bir katılım bedeli olmayacak. 12 Şubat günü saat 15:00 de Gemlik Cemil Meriç Kültür Merkezin de provalar yapıldıktan sonra saat 19:30 itibariyle Gemlik’de yayın yapan tüm internet Tv le rile görüşülerek ve Gemlik Belediyesi canlı yayını ile evlerinize misafir olacağız. Salon içine seyirci alınmayacak. Dereceye girenler ise Türk Hal Müziğinin değerli sanatçıları Tolga Sağ ve Nida Ateş’in jüri olarak katılacağı ve ayrıca Milli Eğitimin görevlendireceği müzik öğretmenleri ile sanatın içindeki halk’dan kişilerin oyları ile belirlenecek.
Ön elemeyi geçen yarışmacılarla irtibat kurulacaktır tekrardan… “ BİR TÜRKÜ’de SEN SÖYLE “ Yarışmamızın ödülleri
1. Olan Yarışmacımız 1000 TL
2. Olan Yarışmacımız 750 TL
3. Olan Yarışmacımız 500 TL
almaya hak kazanacaktır. Sponsorluklar arttıkca ödül miktarı artabilir. Katılan bütün yarışmacılara ise hediye paketimiz olacaktır. Hayırlı olsun şimdiden
Videolarınızı 0543 380 41 53 numaralı telefona Watsapp üzerinden atabilirsiniz
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir