30 kişilik gönüllü genç her hafta sonu besleme yapıyor
30 kişilik gönüllü genç her hafta sonu besleme yapıyor

30 kişilik gönüllü genç her hafta sonu besleme yapıyor

30 kişilik gönüllü genç her hafta sonu besleme yapıyor

Gemlik Gençlik Merkezinden 10. Besleme
Gemlik Gençlik Merkezi, sokak hayvanlarına yönelik hafta sonları yaptığı mama ve sevgi desteğinin 10.sunu gerçekleştirdi.
‘Kısıtlama günlerinde bizler evdeyken onlar sokakta aç kalmasın’ sloganıyla yola çıkan Gemlik Gençlik Merkezi, kaymakamlıktan alınan izin ve 30 kişilik Gönüllü Genç ekibiyle her hafta sonu gerçekleştirdikleri mama ve sevgi desteği desteğinin 10.sunu bu pazar gerçekleştirdiler.
Gemlik, Cihatlı, ,Kumla,Karacaali,Gemsaz,Kumsaz,Kurşunlu,Gündoğdu ve bu hafta sonu gidilen Göynüklü köyü gibi yerlerde besleme yapan gençlerin sokak hayvanlarıyla kurdukları sevgi ve gönül bağı her geçen gün güçleniyor. Bir çok yerde gençleri gören sokak hayvanları gençlere koşarak yaklaşırken gençlerde sokak hayvanlarını dakikalarca sevip onları mutlu ediyorlar.
Kumsaz ve Kurşunlu bölgesindeki yavru köpekleri her hafta ziyaret edip kucaklarına alan gençler içini bu yavru köpekleri görmek için hata sonunu iple çere oldular.
Gemlik Gençlik Merkezi müdürü Şuayb Serdaroğlu ile birlikte gönüllü gençler sokak hayvanlarıyla birlikte kuş ve martıları da her hafta beslemeyi unutmuyorlar.
Gemlik Gençlik Merkezi sokak hayvanları besleme grubuna her geçen gün yeni isimler katılırken şu ana kadar daha çok Shell işletmecisi Can bey ve gönüllü bağışçılardan Önder Yakut gibi isimlerin bağışlarıyla besleme yapıldığı ifade edilirken Dayanışma Hayvan Hakları Federasyonu Gemlik Temsilcisi Ümran Akyavaş durumu müsait olanların gönüllü gençlere mama bağışı yapmayla davet etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir