Can Dostu Hastahane
Can Dostu Hastahane

Can Dostu Hastahane

Can Dostu Hastahane

Hasta sağlığı ve güvenliğini göz ardı etmeden sokak hayvanlarına gereken yuva ve mama desteğinde de bulunan ve bulunmaya devam eden Gemlik Devlet Hasta hanesi Başhekimi Dr. Şahmeran Çelenkoğlu Anadolu Hayvan Hakları Fedarasyonu Gemlik Temsilcisi Hülya Özarslanoğlukaynatma ve Gemlik Gençlik Merkezi Müdürü Şuayb Serdaroğlu’ ile görüştü.
Yapılan görüşmede hastahane içerisinde kediler içinde evleri olduğu ve daha da artırılabileceği ancak köpekler için hastahane içinde kulübe ve besleme noktası yapmanın hasta sağlığı ve güvenliği için uygun olmayacağı dile getirilerek hastahane’nin hemen dışında uygun olan alana kulübe ve besleme noktası oluşturulabileceği benimsendi.
Anadolu Hayvan Hakları Fedarasyonu Gemlik Temsilcisi Hülya Özarslanoğlu gösterilen alanın son derece uygun olduğunu ifade ederek ‘Biz hayvanseverler olarak da tabiki hastahane içiresinde besleme noktası ve yuva olmayacağının farkındayız. Bu anlamda kendisininde çok iyi bir hayvansever oluduğunu bildiğimiz ve gördüğümüz sayın başhekimimize göstermiş olduğu duyarlılık için çok teşekkür ederiz’ diye konuştu. Özarsaloğlu, Bursa Baüyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüştüğünü ve en kısa zamanda 3 kulube göndereğini de sözlerine ekledi.

Dayanışma Hayvan Hakları Federasyonu Gemlik Temsilcisi Ümran Akyavaş’ta hastahane bölgesindeki kedi ve köpekler için başhekimi Dr. Şahmerarn Çelenkoğlu’nun göstermiş olduğu ilgiye teşekkür etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir