Kurşunlu Balıkçı Barınağı’nda Büyük Temizlik Başladı

Kurşunlu Balıkçı Barınağı’nda Büyük Temizlik Başladı

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, Kurşunlu balıkçı barınağı ile marina civarında temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarının startını verdi. Barınak çevresinde yürüyüş yolunu kesintiye uğratan araçlar, dubalar ve kullanılmayan atık malzemeler kaldırılarak çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmaların sürekli hale getirileceği, çevre ve görüntü kirliliğini önleyecek tedbirlerin de en sıkı şekilde alınacağı belirtildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatıyla, barınak ve marina bölgesinin duvarlarının tamamının yeşil beyaz renklere boyanacağı bildirildi. Ayrıca barınak girişinde bulunan ve yıpranmaya yüz tutmuş Türk bayrağı yenisi ile değiştirildi.

Temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, barınak ve marina çevresinde deniz içinde biriken moloz, araba lastikleri, kullanılmayan balıkçı ağları, inşaat ve beton atıklarından temizleneceğinin ve bölgenin daha modern bir görünüme kavuşacağını ifade etti. Başkan Yılmaz; “İlçemizin kıyı şeridini kaçak ve kötü görünümlü yapılardan temizlemek, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çalışıyoruz. Hedeflerimiz çerçevesinde proje ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamaları Gemlik Belediyesi olarak her zaman önceliğimiz oldu. Bu çalışmalar sonucunda da Kurşunlu balıkçı barınağımız daha estetik ve modern bir görünüme kavuşacak. Çalışmalarımız sürekli hale gelecek” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir