Gemlik’te Örnek Tablo
Gemlik’te Örnek Tablo

Gemlik’te Örnek Tablo

Gemlik’te Örnek Tablo

Siyasi Partiler Kanser Hastası Çocuklar İçin Buluştular.

Ak Parti-CHP-MHP-İYİ Parti ve Saadet Partisi’nden Ortak Destek.

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi, GSB Gemlik Gençlik Merkezi, Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği ve Feyziyeliler Derneğinin ortaklaşa yürüttüğü “ Kansere İnat, Küçük Yardımlar  Büyük Mutluluklar’ Projesine Gemlik’teki siyasi parti temsilciliklerinden ortak  destek geldi.

Uludağ Üniversitesi Onkoloji ve Hemotoloji servislerinde tedavi görmekte olan kanser hastası çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için bağış desteğinde bulunan siyasi parti ilçe başkan ve temsilcileri böylesi projelerde  siyasi görüş ayırt etmeden birlikte hareket edildiğinin  güzel bir örneğini gösterdiler.

Gençlik Merkezinde gerçekleşen  buluşmaya; Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Şamil Yiğit,CHP Gemlik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehtap Ünlü, MHP İlçe Başkanı M.Emin Özcanbaz,Genç Parti Gemlik İlçe Sekreteri Murat Bayram, Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı A.Vakkas Yıldız katıldı.

Siyasi partilerin ortak destek verdiği projenin sahiplerinden Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, , Gemlik Gençlik Merkezi Müdürü Şuayb Serdaroğlu, Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren, Yönetim Kurulu Üyesi Seda Kara, Feyziyeliler Derneği Başkanı Osman Kayaalp’te hazır bulundu.

Programda siyasi parti ilçe başkan ve temsilcileri yaptıkları kısa konuşmalarda ilçemizde yapılan sosyal sorumluluk projelerine siyasi parti teşkilatları olarak her zaman  destek verdiklerini ifade ederek  toplumsal farkındalığın meydana getirilmesi açısından bu tür proje ve kampanyaların önemli olduğu vurgulandı.

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Dernek başkanı Şükrü Deviren’ de projeye katkı sunan siyasi parti temsilcilerine ve tüm yardımseverlere teşekkür ettiler.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir