YENİ YILI KESİNTİSİZ ENERJİ MESAİSİYLE KARŞILADILAR
YENİ YILI KESİNTİSİZ ENERJİ MESAİSİYLE KARŞILADILAR

YENİ YILI KESİNTİSİZ ENERJİ MESAİSİYLE KARŞILADILAR

YENİ YILI KESİNTİSİZ ENERJİ MESAİSİYLE KARŞILADILAR

Limak  Enerji Grubu bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), yeni yıl akşamında da kesintisiz enerji için çalışmalarını sürdürdü. UEDAŞ’ın yılbaşı mesaisinde yer alan 100 kişilik saha ekibi yeni yılı aydınlatma direği ve enerji hatlarında çalışırken karşıladı. Ekipler, SCADA sistemi üzerinden şebekenin ölçüm, izleme ve kumanda faaliyetlerine 24 saat boyunca devam ediyor.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da yoğun bir nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ)’ın ekipleri yeni yılı kesintisiz enerji mesaisinde karşıladı. 81 ilde uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında, UEDAŞ saha ekipleri hayatı aydınlatmak için yeni yıl akşamı boyunca çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü. Abonelerine kesintisiz enerji hizmeti sağlamak adına çalışmalarını yürüten ekipler, dört günlük sokağa çıkma kısıtlaması süresince de 90’ı sepetli, 16 adet dört çarpı dört arazi aracı ile sahada görev yapmaya devam edecek.

Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların kısıtlama kararları kapsamında yeni yıl akşamı ve sonrasında evlerinde geçirecekleri günlerde UEDAŞ, hizmet bölgesini oluşturan Güney Marmara’da oluşturduğu SCADA sistemi ile şebekesinin ölçüm, izleme, kumanda faaliyetlerinin 24 saat kontrolünü sağlamaya devam edecek. Saha çalışanları kesintilere kısa sürede müdahale ederek çözülmesi noktasında da vatandaşlara mağduriyet yaşatmamak için var güçleri ile çalışacak.

UEDAŞ Hakkında

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., 01.09.2010 itibari ile özelleştirilmesi tamamlanarak Limak Holding bünyesinde hizmetlerine başladı. Temel hizmet olarak; iletim noktalarından aldığı elektriği vatandaşlara perakende olarak dağıtmakla görevli olan Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ’nin, çalışma esasları EPDK tarafından belirlendi. Türkiye’nin lokomotif bölgesi olan Marmara Bölgesi’nin güneyini kapsayan hizmet sahası ile Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ; 35 bin 501 kilometrelik alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’nin otomotiv merkezi Bursa başta olmak üzere, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da toplamda 3 milyon aboneye hizmet veren Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ, her geçen gün artan abone sayısı ile doğru orantılı olarak altyapısını geliştirme ve daha kaliteli hizmet verme anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor.

(Son Güncelleme: 1 Ocak 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir