BURSA MAG -DER'E HEDİYE Geçtiğimiz aylarda İzmir'de meydana gelen depremde Rıza bey enkazında görev yapan MAG-DER ekibi AFAD daire başkanlığı tarafından ödüllendirildi . Bursa AFAD il müdürü Yalçın Mumcu ve Arama kurtarma birim amiri Nevzat Aydın AFAD daire başkanlığı adına hediyeleri teslim ettiler . AFAD İl Müdürü Yalçın Mumcu destekleriniz için teşekkür ederiz her daim birlikte hareket etmekten gurur duyuyoruz dedi Daha öncede bir çok afet bölgesinde görev yapan ve bir çok ödül alan MAG-DER Ekibi başarılarına bir yenisini eklemiş oldu . MAG- DER Başkanı Yusuf yumru AFAD il müdürlüğü nezlinde verilen hediyeler için AFAD Daire Başkanlığına teşekkür etti . Yumru her türlü afet durumunda AFAD ekipleriyle uyumlu çalışmaya devam edeceklerini söyledi
BURSA MAG -DER'E HEDİYE

BURSA MAG -DER’E HEDİYE

BURSA MAG -DER’E HEDİYE

Geçtiğimiz aylarda İzmir’de meydana gelen depremde Rıza bey enkazında görev yapan MAG-DER ekibi AFAD daire başkanlığı tarafından ödüllendirildi .
Bursa AFAD il müdürü Yalçın Mumcu ve Arama kurtarma birim amiri Nevzat Aydın AFAD daire başkanlığı adına hediyeleri teslim ettiler .
AFAD İl Müdürü Yalçın Mumcu destekleriniz için teşekkür ederiz her daim birlikte hareket etmekten gurur duyuyoruz dedi
Daha öncede bir çok afet bölgesinde görev yapan ve bir çok ödül alan MAG-DER Ekibi başarılarına bir yenisini eklemiş oldu .
MAG- DER Başkanı Yusuf yumru AFAD il müdürlüğü nezlinde verilen hediyeler için AFAD Daire Başkanlığına teşekkür etti . Yumru her türlü afet durumunda AFAD ekipleriyle uyumlu çalışmaya devam edeceklerini söyledi
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir