BUDO GEMLİK BASKETBOL FRANSIZ TAKIMI MIDIR!!
BUDO GEMLİK BASKETBOL FRANSIZ TAKIMI MIDIR!!

BUDO GEMLİK BASKETBOL FRANSIZ TAKIMI MIDIR!!

BUDO GEMLİK BASKETBOL FRANSIZ TAKIMI MIDIR!!

10 Aralık 2020 gecesi sosyal medya hesaplarında canlı yayında yapılan kulübümüz karşı kullanılan talihsiz cümleler üzerine açıklama yapılması gerek görülmüştür.

Gemlik Basketbol Kulübü 2015 yılında Yılport sahiplerinden rahmetli Mehmet Yıldırım’ın teşviki ile spora gönül vermiş 20 arkadaş tarafından kurulmuştur.  Kuruluşuna en büyük katkıyı ve desteği  Gemport vermiştir.  Amaç çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmakdı. Türkiye Basketbol 1 liginde mücadele eden rol model takımımız ile 16 takım içerisinde altyapı yapılanmasıyla ilk üç kulüp arasındayız ; 11 altyapı takımı, 6 antrenör ve spor okulları faaliyetleri ile 300 ün üzerinde Gemlik li evladımızla Gemlik i temsil etmeye çalışıyoruz.

Takımımızın tüm faaliyetler dahil yıllık bütçesi 1.600.000 TLdir. Bu bütçemizin geçtiğimiz yıla kadarı 1/7 sı oranında Yıldırım Holding in desteği olmuştur, bütçemizin kalanın 1/3 ü basketbol federasyon tarafından isim hakkı geliri , kalan 2/3 de yönetim kurulu çabaları ile sponsor ve bizzat kendi fedakarlıkları ile karşılanmıştır, bu süreçte hiçbir kurum ve kuruluş kulübümüz tarafından bezdirilmemiştir.

2020-2021 sezonunda takımımızın tüm deplasman (konaklama ve ulaşım) maliyetleri Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmış olup bu süreçte Yıldırım Holding tarafından herhangi bir sponsorluk desteği alınmamıştır. Gemlik kulüpler birliği tarafından tüm Gemlik deki spor kulüplerine destekler verildiği halde Budo Gemlik Basketbola herhangi bir destek neden verilmedi ?

Müsabakalarda pandemi öncesinde 1000 in üzerinde Gemlik seyircisi ile destek gören takımımıza   her siyasi görüşten ve ilçeyi yöneten kaymakamından, belediye başkanından, esnafından, ticaret adamından velhasıl tüm Gemlik’ten destek almıştır. 2019 yılı mart ayına kadar protokol tribününde İlçe kaymakamı, Gemlik ve Büyükşehir Belediye başkanları, Emniyet müdürü, ilçe jandarma bölük komutanı,  Ak Parti, CHP, MHP ilçe başkanları yan yana takımımıza destek vermişlerdir. Beraber sevinip beraber üzülmüşlerdir.

Bu duruş tüm Türkiye de spor camiası tarafından takdir edilmesine rağmen ismini temsil ettiğimiz belediyemizce görmezden gelinmesi, Gemlik te başka takım yokmuş gibi davranması ve hatta karşısında durulması gerçekten son derece üzücüdür.

Kamuoyunun takdirine

Saygılarımızla

Berkay Bulut

Budo Gemlik Basketbol Kulübü başkanı

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir