Soğuk Lipoliz İle Yağlarınızı Dondurarak Zayıflayın
Soğuk Lipoliz İle Yağlarınızı Dondurarak Zayıflayın

Soğuk Lipoliz İle Yağlarınızı Dondurarak Zayıflayın

Soğuk Lipoliz ile yağların dondurularak zayıflatılma işlemi, herhangi bir cerrahi müdahaleye ihtiyaç duyulmadan kolay bir şekilde zayıflamayı sağlamaktadır.

Soğuk Lipoliz ile yağları dondurma yöntemi de ortalama -8 ila -11 derecelerde uygulamalar yardımıyla yağların parçalanmasını sağlayan bir sistem olarak bilinmektedir.

Soğuk Lipoliz uygulamaları genel anlamda iki bedene kadar incelme sağlayabilmektedir. Fakat her vücutta aynı sonuçlar ile karşılaşılmamakta, bazı vücutlarda yalnızca bir beden inceltme olabilmektedir.

Soğuk Lipoliz uygulamaları aynı zamanda cerrahi bir müdahale de gerektirmediği için diğer yöntemlere nazaran daha kolay uygulanabilir bir yöntem olarak bilinmektedir. Herhangi bir kesi işlemi olmadan yağların giderilmesini sağlamaktadır.

Soğuk Lipoliz İşlemi Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Soğuk Lipoliz işleminin uygulanabileceği bölgeler, vücutta yağ birikmelerinin olduğu hemen her bölge olarak bilinmektedir. Özellikle alt karın ya da simit olarak bilinen yan karın bölgelerinde çok fazla tercih edilmektedir.

Soğuk Lipoliz uygulamaları aynı zamanda iç bacak ve baldırda da oldukça etkili uygulanan bir yöntem olarak ifade edilmektedir. Bunun yanı sıra yüz bölgesinde gıdı olarak bilinen bölümdeki yağlanmalar için de de uygulanabilmektedir.

Soğuk Lipoliz Yan Etkiler İçerir Mi?

Soğuk Lipoliz uygulamasının yan etkisi, cerrahi bir müdahale olmaması ve anestezi gerektirmemesi nedeniyle bulunmamaktadır. Yan etkileri olarak yalnızca işlem esnasındaki uyuşmalar ve işlem sonrasında hissedilen ağrılar söylenebilmektedir.

Soğuk Lipoliz uygulamalarının hepsinde ağrı oluşması beklenmemektedir. Bu durum vücuttaki yağ oranına ve beraberinde kişinin acı eşiğine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Hiç ağrı hissetmeden işlem yaptıranlar da bulunmaktadır.

Soğuk Lipoliz İle Yağlarınızı Dondurarak Zayıflayın

Soğuk Lipoliz ile yağları dondurma aynı zamanda yağlarda bir parçalanma sağlaması nedeniyle bazı durumlarda işlem esnasında uyuşma ya da karıncalanma hissi ile karşılaşılabilmektedir. Fakat bu olası tedavi süreçlerini kapsamaktadır.

Soğuk Lipoliz Tedavisinin Etkisi Kalıcı Mıdır?

Soğuk Lipoliz tedavisinin kalıcı etkisi, işlem sonrasında sosyal hayat içerisinde ne kadar kullanıldığına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. İşlem sonrasında beslenme programlarına dikkat edilmesi ve yeterli düzeyde fiziksel aktivitelerin yapılması sayesinde tekrar yağ oluşumu beklenmemektedir.

Soğuk Lipoliz uygulamalarından sonra beslenme programlarına dikkat etmeyenler, bununla birlikte spor yapmayanlar tekrar yağ oluşma riski bulunan grubun içerisinde yer almaktadırlar. Bu nedenle tedavinin kalıcılığı kişiye göre değişkenlik göstermektedir.

Soğuk Lipoliz Uygulamasının Avantajları Nelerdir?

Soğuk Lipoliz uygulamasının avantajları, diğer uygulamalar ile kıyaslandığında şu şekilde sıralanmaktadır:

Soğuk Lipoliz İle Yağlarınızı Dondurarak Zayıflayın

  • Bu uygulama herhangi bir cerrahi müdahale olmadığı için risk durumu da içermemektedir.
  • Uygulaması oldukça kolay bir yöntem olarak bilinmektedir. Yağların dondurulma işlemi tek bir cihaz yardımıyla yapılabilmektedir.
  • Kısa sürede iki bedene kadar incelmeyi garantileyen bir yöntemdir.
  • Tedavi esnasında ya da tedavi sonrasında herhangi bir ağrı oluşmamaktadır.
  • Açık yara olmadığı için enfeksiyon riski de bulunmamaktadır.
  • Yağları parçalarken kas ve sinir dokularına herhangi bir zarar vermediği için tehlike içermeyen bir yöntem olarak uygulanmaktadır.
  • Vücudun hemen her bölgesinde uygulanması mümkün olduğu için tercih edilen bir yöntemdir.
  • Yağları parçalarken aynı zamanda cilt yüzeyindeki selülit ya da çatlak gibi kötü görüntülerin de giderilmesine yardımcı olduğu bilinmektedir.
  • Bu yöntem hemen herkesin kullanımına uygun bir yöntem olduğu için çok fazla kişi tarafından tercih edilmektedir.
  • Zayıflamanın yağdan olması için kas yapmak isteyenlere yönelik de herhangi bir engel oluşturmayan bir uygulama olarak tercih edilmektedir.

Tüm bu avantajlar sayesinde Soğuk Lipoliz ile yağları dondurma yöntemi çok fazla tercih edilmektedir. Bu yöntem dahilinde hem zayıflarken hem de pürüzsüz bir cilt görüntüsüne kavuşma olanağı bulunmaktadır.

Kaynak: https://www.gonulatessacan.com

(Son Güncelleme: 20 Kasım 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir