İYİ PARTİ KÜÇÜK KUMLA'YI ZİYARET ETTİ
İYİ PARTİ KÜÇÜK KUMLA'YI ZİYARET ETTİ

İYİ PARTİ KÜÇÜK KUMLA’YI ZİYARET ETTİ

İYİ PARTİ KÜÇÜK KUMLA’YI ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, Küçük Kumla Mahallesini ziyaret etti. Mahalle meydanında vatandaşlarla söyleşide bulunan İYİ Partililer, mahalleliye sıkıntı veren sorunlar hakkında bilgi alarak yerinde incelemelerde de bulundular.

İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve yönetim kurulu üyelerine yaşadıkları sorunlar hakkında bilgiler veren Küçük Kumlalılar, ilk olarak Çağlayan mevkii Arap sokaktan köye girişi sağlayan yolun üzerinde bulunan köprünün yıkıldığını söylediler. Köprü olmadığı için tarladan, bahçeden gelen traktör gibi araçların tekerleklerindeki “toprağın ve çamurun” mahalle meydanına kadar geldiğini; bu nedenle kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulamadıklarından dert yandılar. “Şuraya işimizi görecek basit bir köprü yapılsa, bu çileyi çekmeyeceğiz, bu çamur yüzünden köyün sokakları da sürekli çamurlu” diyen Kumlalılar, yıkılan eski köprünün aynı yerine yenisinin yapılmasını istediklerini söylediler.

Mahalle meydanında yer alan Caminin “tuvaleti” olmadığını da söyleyen mahalleli “misafir geldiği zaman gidebilecekleri bir umumi tuvaletimiz yok. Erkekler derme çatma tuvaletleri mecburen kullanıyor ama kadın misafirler zor durumda kalıyor. Caminin ön tarafındaki alana, derenin üstüne çıkarılacak demir konstrüksiyon platform üzerine portatif bir tuvalet istiyoruz” dediler. Mahalleli, itfaiyenin önünden geçerek köy meydanı ve restore edilen tarihi hamama giden yol ile bahçe yollarının da bakıma ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.

Belirtilen sıkıntıları mahalleli ile yerinde gören Ertuğrul Yavuz, “şikayetçi olunan meseleler çözülemeyecek sorunlar değil. Bu sorunların çözülmesi için  Belediye Başkanımız Uğur Sertaslan ile görüşeceğim. Neler yapılabilir konuşacağım. Bu işin takipçisi olacağımızdan emin olabilirsiniz,” dedi.

 

 

 

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir