İYİPARTİ 3. YAŞINI KUTLADI
İYİPARTİ 3. YAŞINI KUTLADI

İYİPARTİ 3. YAŞINI KUTLADI

İYİPARTİ 3. YAŞINI KUTLADI

İYİ Parti 3. yaş gününü kutladı. İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı kuruluş kutlamasını, Kumla Mahallesinde açtıkları üye kayıt standında pasta keserek gerçekleştirdi.

Kumla’da açtıkları stantta iki gün boyunca üye kayıt çalışmasında bulunan Gemlikli İYİ ler; çalışmanın son gününde, partilerinin kuruluş yıldönümü için yaptırdıkları pastayı, vatandaş ve çevre esnafa ikram ederek partilerinin 3. yaş gününü kutladılar. Günün önemine binaen bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, “değerli Kumlalılar, kıymetli hemşerilerimiz, bugün partimizin üçüncü kuruluş yıldönümü. Üç sene önce çıktığımız zorlu yolda türlü türlü zorluklar ve engellemelere göğüs gererek bugüne ulaştık. Gücümüzü milletten aldık, boyun eğmedik; zincirleri kırdık partimizi bugünlere getirdik. Yorulmadan, halkımıza temas ederek gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı kesintisiz olarak sürdürüyoruz. İYİ Partinin güneşi Gemlik’ten ve Bursa’dan yükselmeye devam edecektir,” dedi.

Ertuğrul Yavuz: “Şimdi Akşener Zamanı, Şimdi İYİ Parti Zamanı!

“Sayın Genel Başkanımızın yolunda, onunla beraber yürüyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde İYİ Partimizi Gemlik’te birinci parti yapacağız, İYİ Partimizi Bursa’da birinci parti yapacağız; Allah’ın izniyle Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı yapacağız. Bu vesile ile ben İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı adına üçüncü yılımızı tekrar kutluyor, vatana ve millete hayırlı olmasını temenni ediyorum. Her şey İYİ olacak diyorum ve tüm Gemlik Halkına sesleniyorum; ‘şimdi Akşener zamanı; şimdi İYİ Parti zamanı’,”  dedi.

İYİ Partililerin programı, yaş günü için kesilen pastanın esnaf, vatandaşlar ve partililere ikram edilmesi ve hatıra fotoğrafları çekilmesinin ardından sona erdi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir