ŞEHRİN IŞIKLARI 8.YILINDA DA AYDINLATIYOR
ŞEHRİN IŞIKLARI 8.YILINDA DA AYDINLATIYOR

ŞEHRİN IŞIKLARI 8.YILINDA DA AYDINLATIYOR

ŞEHRİN IŞIKLARI 8.YILINDA DA AYDINLATIYOR

UEDAŞ’ın 2013 yılında hayata geçirdiği ve sektörde ilk olma özelliği taşıyan ‘Uluslararası Şehrin Işıkları ’ fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. Bu yıl 8.si düzenlenen ve  dünyanın her yerinden başvuruların kabul edildiği yarışmaya geçtiğimiz yıl 5 bin 345 fotoğraf katılırken bu yıl sayı 7 bin 744’ye yükseldi.

Gece ve ışık temasının işlendiği yarışmada jüri tarafından birinciliğe Tolga İldun’un fotoğrafı seçilirken, Sezgin Güvel’in fotoğrafı ikinci, Ramazan Çırakoğlu’nun fotoğrafı ise üçüncü oldu.

Yarışmaya İstanbul’dan katılan ve birinciliği göğüsleyen Tolga İldun’a  Apple iPhone XR 64 GB akıllı telefon hediye edilirken , yarışmaya Adana’dan katılarak ikinciliği kazanan Sezgin Güvel’e Canon EOS M50 fotoğraf makinesi seti verildi. Ankara’dan katıldığı yarışmada üçüncü olan Ramazan Çırakoğlu ise DJI Mavic Mini Drone’nin sahibi oldu.
‘Uluslararası Şehrin Işıkları 8’ yarışmasında dereceye giren ilk 50 fotoğraf da yıl boyunca bir çok alanda sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

UEDAŞ Hakkında

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., 01.09.2010 itibari ile özelleştirilmesi tamamlanarak Limak Holding bünyesinde hizmetlerine başladı. Temel hizmet olarak; iletim noktalarından aldığı elektriği vatandaşlara perakende olarak dağıtmakla görevli olan Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ’nin, çalışma esasları EPDK tarafından belirlendi. Türkiye’nin lokomotif bölgesi olan Marmara Bölgesi’nin güneyini kapsayan hizmet sahası ile Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ; 35 bin 501 kilometrelik alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’nin otomotiv merkezi Bursa başta olmak üzere, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da toplamda 4 şehirde 5 milyonun üzerinde kişiye hizmet veren Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ, her geçen gün artan abone sayısı ile doğru orantılı olarak altyapısını geliştirme ve daha kaliteli hizmet verme anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

(Son Güncelleme: 13 Ekim 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir