Gümüş: BUDO Gemlik'in misyonu gençleri BSL'ye hazırlamak
Gümüş: BUDO Gemlik'in misyonu gençleri BSL'ye hazırlamak

Gümüş: BUDO Gemlik’in misyonu gençleri BSL’ye hazırlamak

Gümüş: BUDO Gemlik’in misyonu gençleri BSL’ye hazırlamak

BUDO Gemlik Basketbol Genel Menajeri Yahya Gümüş, iki deneyimli oyuncu dışında kadrolarını takımlarında süre bulamayan gençlerden oluşturduklarını belirtip, “Gençleri BSL kıvamına getirmek gibi bir misyon üstlendik.” dedi.

Kadroda 2001 doğumlu 6 oyuncuları olduğunu, yabancıları da gençlerden seçtiklerini belirten Gümüş şöyle konuştu:”Kulüp yönetimimizin belirlediği politika uzun yıllar gençlerle devam etmek ve kulüplerinde süre bulamayanları BSL’de oynayabilecek kıvama getirmek. Bu nedenle de özellikle bireysel antrenmanlara çok ağırlık veriyoruz. Bu sezon TOFAŞ, Anadolu Efes, Bahçeşehir ve kendi genç takımımızdan gençleri bir araya getirdik. İnanıyorum ki gelecek yıl başka kulüpler de gelişmeleri için genç oyuncularını bize gönderecekler. Bu konuda menajerlik şirketlerinin de projeye destek verdiğini söylemeliyim.

Oyuncularımız antrenmana koşarak geliyor, bu da bizi heyecanlandırıyor. Bandırma Kırmızı’nın bir başka versiyonu olduk ve en büyük dileğimiz bu oyuncuları BSL’de, Milli Takım’da görmek.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir