BUDO Gemlik Basketbol Sezona Hazırlanıyor
BUDO Gemlik Basketbol Sezona Hazırlanıyor

BUDO Gemlik Basketbol Sezona Hazırlanıyor

BUDO Gemlik Basketbol Sezona Hazırlanıyor

Budo Gemlik Basketbol 2020-2021 sezonu öncesi Kulüp Başkanı  Berkay Bulut, AK Parti Bursa Millet Vekili Zafer Işık ve Budo Gemlik Basketbol  kulübü yöneticileriyle bir araya gelerek yeni sezonda yapılacak çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu.

2020 /2021 sezonunda özellikle alt yapıların mücadele eden 8 takımın artırılması ve Türkiye basketbol 1 liginde mücadele eden A Takımın sezon içindeki planlamalarının anlatıldı. 27 Eylülde ‘de Ankara’da yapılacak Türkiye Basketbol federasyon Kupası ile sezona başlayacak olan Budo Gemlik çalışmalara başladı.

Bulut ” Gemlik’te spora verdiği önem ve spor salonunun TBL standartlarında olması adına yeni yaptırılan skorboard ve zemin çalışmalarına verdiği destekten dolayı vekilimiz Zafer Işık’a teşekkür ederim. Türkiye Basketbol liginde vereceğimiz mücadelede bizi yalnız bırakmayan sponsorlara ve destekçilerimize Gemlik adına yapılan bu çalışmalardaki emeklerinden dolayı minnettarım’’ ifadelerini kullandı.

Başkanımız Berkay Bulut tarafından destek veren her Kulüp yöneticisine plaket vererek onurlandırdı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir