Küçük Kumla Girişimci Kadınlar’dan anlamlı yardım
Küçük Kumla Girişimci Kadınlar’dan anlamlı yardım

Küçük Kumla Girişimci Kadınlar’dan anlamlı yardım

Küçük Kumla Girişimci Kadınlar’dan anlamlı yardım

Küçük Kumla Girişimci Kadınlar Derneği Kurban Bayramı öncesi, Uludağ Üniversitesi’nde tedavi gören lösemili çocuklara yardım gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz Mart ayında faaliyete başlayan, yöredeki üye kadınların kendi el emeği ürünlerinin satışını yaparak ek gelir elde ederken çeşitli yardım faaliyetlerinde de bulunduğu Küçük Kumla Girişimci Kadınlar Derneği, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hematolojisi Bölümü’nde tedavi gören çocuklara oyuncak ve ihtiyaç malzemeleri desteğinde bulundu. Hastane yönetiminin izni ve bilgisi ile gerçekleşen yardımda yatılı olarak tedavi gören çocuklar ve ailelerinin en çok ihtiyaç duydukları kişisel temizlik malzemeleri temin edildi. Küçük Kumlalı yardımsever kadınlar ayrıca çocukları mutlu etmek için çeşitli oyuncaklar da hediye etmeyi unutmadı.

“Yardım çalışmalarına devam edeceğiz”

Yardım çalışmasını Küçük Kumla Girişimci Kadınlar Derneği’nde tüm Gemlik’in takdirle takip ettiği çalışkan kadınlar adına dernek başkanı Ebru Akyıl ile başkan yardımcısı İpek Taşkıran gerçekleştirdi. Temin ettikleri kolilerce yardım malzemesini hastaneye ulaştıran Girişimci Kadınlar, burada tedavisi süren çocukların aileleriyle de bir araya geldi. Löseminin tedavi edilebilir bir rahatsızlık olduğunu, bu süreçte moral ve takibin önem teşkil ettiğini belirten dernek başkanı Ebru Akyıl, “göz önünde olmasa da bu rahatsızlık ile mücadele eden pek çok çocuğumuz var. Ailelerimiz de bu zorlu mücadelede güçlü olarak çocuklarına moral sağlamaya çalışıyor. Biz de Küçük Kumla Girişimci Kadınlar Derneği olarak, yakınlarımızda da bu mücadeleyi vermiş insanlar ile birlikte ailelere destek olmak için küçük de olsa bir katkı yapmak istedik” şeklinde konuştu.

Girişimci Kadınlar,  yardım çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

(Son Güncelleme: 24 Temmuz 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir