İktisatEvim Taksitle Ev ve Araba Sahibi Yapıyor

İktisatEvim Taksitle Ev ve Araba Sahibi Yapıyor

Dilediğiniz eve, dilediğiniz şehirden, dilediğiniz ödeme seçenekleri ile taksitle sahip olabilirsiniz. Rüya evinizi nasıl tarif edersiniz?  Masaj koltuklu doğa manzaralı mı yoksa şehrin içinde hareketli ve her yere yakın bir konumda mı? Kim bilir belki hayaliniz bir deniz kıyısıdır. Hangi evi almak isterseniz isteyin eğer peşinatınız yoksa bankaların kredi faizleri sizi korkutuyor olabilir.  Peki, rüya evinize nasıl kavuşacaksınız? Küçük taksitler ile ev sahibi olmak mümkün mü?

Kira öder gibi küçük taksitler ile ev sahibi olma şansına sahipsiniz.  İktisatEvim her bütçeye uygun kişileştirilmiş ödeme planı ile sizleri ev ve araba sahibi yapabilmektedir. Kişiye özel ödeme sistemleri ile en avantajlı sistemlerden biridir.

Düşük taksitler ile ev sahibi olmak için İktisatEvim web sitesi üzerinden formu doldurmanız yeterlidir.  Yetkili uzmanlar size dönüş yaparak bilgi vereceklerdir.

İktisatEvim birlikten kuvvet doğar mantığı ile hareket etmektedir.  Faizsiz Toplumsal Dayanışma Sistemi bütçenize en uygun fırsatları sunmaktadır.

Ev, Araba, İşyeri, Arsa gibi ihtiyaçlarınıza küçük taksitler ödeyerek üstelik peşinatsız ödeme seçenekleri ile değerlendirebilirsiniz.

İktisatEvim Taksit Avantajlı Ev ve Araba Sahibi Yapıyor            

Faizsiz Toplumsal Dayanışma Sistemi İktisatEvim, şimdiye kadar yaklaşık 300 bine yakın ailenin ev sahibi olmasını sağlamıştır.  Bu dayanışma sisteminde katılımcılar güvence altındadır.  Çünkü sistemde gayrimenkul teminatı sistemi işlemektedir.  Deneyimli uzmanlar size aklınıza takılan her soru ile ilgili bilgi verecektir.

İktisatEvim taksitle ev ve araba sahibi yapıyor, peki sizden istenen yâda aranan şartlar nelerdir? Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olanız gereklidir. Sonrasında ise 18 yaşını doldurmuş herkes düzenli bir gelire sahip ise bu sistemden faydalanabilir.

Kırmızı koltuk uygulaması ile evinizdeki konforu bulacağınız şubelerde detaylı bilgi sahibi olmanız mümkündür.

İktisatEvim avantajları sadece taksitle ev ve araba sahip olma konusunda değildir.  Ayrıca peşinatsız, kira öder gibi küçük taksitler ile ara ödemesiz, kefilsiz ev ve araba sahibi olmanıza olanak sağlar.

Ödeme planı sizin belirlediğiniz aylık tasarruflarınıza göre şekillendirilir. Ödeme planınızı siz oluşturursunuz ve İktisatEvim’e ait 3 avantajlı ödeme planından birini tercih edebilirsiniz.

https://www.iktisatevim.com.tr/

https://www.iktisatevim.com.tr/taksitle-araba-almak-istiyorum

https://www.iktisatevim.com.tr/taksitle-ev-almak-istiyorum

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir