Başkan Sertaslan Mantardan zehirlendi
Başkan Sertaslan Mantardan zehirlendi

Başkan Sertaslan Mantardan zehirlendi

Başkan Sertaslan Mantardan zehirlendi

Gemlik Belediyesinden yapılan açıklamada, “bazı basın kuruluşlarında yer alan, Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan ile ilgili akıl almaz iddiaları biz de haberi okuyan herkes kadar şaşkınlıkla karşıladık. Gemliklilerin büyük teveccühü ile göreve gelen ve vizyon projelerini bir bir hayata geçiren belediyemiz başkanımız hakkında kulaktan kulağa yayılan asılsız iddialara cevap verme zorunluluğu ortaya çıkmıştır.
Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan, geçtiğimiz pazar günü, ilçemize bağlı köylerden birini ziyaret etmiş, burada köy muhtarı ve çevre sakinleri ile bir araya gelmiştir. Ziyaret dönüşü, daha önce kırsal alandan kendi topladığı mantarı tüketen Başkan Sertaslan, geç saatlerde halsizlik ve yorgunluk hissetmiş, kendisi Gemlik Devlet Hastanesi’ne gelmiş, burada gıda zehirlenmesi olduğu ortaya çıkmış, gün boyu tedbir amaçlı müşahede altında tutulmuştur.
Gemlik Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’ın genel sağlık durumu iyi olup kısa sürede tedavisi tamamlanıp taburcu edilecek, görevine dönecektir.
Değerli Gemliklilere duyurulur”.

(Son Güncelleme: 5 Ekim 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir