Manastır Güzergahında Yeni Hat
Manastır Güzergahında Yeni Hat

Manastır Güzergahında Yeni Hat

Manastır Güzergahında Yeni Hat

Ak Parti Gemlik ilçe başkanı Şamil Yiğit, halk arasında Manastır olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesinde mevcut hatlara ilave olarak yeni bir hat daha oluşturulduğunu söyledi.
Yiğit, Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık’ın destekleri ve Bursa ulaşım dairesinin de gayretleri ile bu bölgede yolcu trafiğini daha rahatlatacak yeni bir hat oluşturulduğunu” söyledi. Yiğit, Gemlik’te yolcu taşıma işini başarı ile sürdüren 73 Nolu kooperatif başkanı Ersel Dalgın’ın da verdiği destek ile 1 Temmuz tarihinden itibaren yeni hat çalışmaya başlayacak dedi.
Yeni hat Çarşı meydanından başlayarak Kumla yol güzergahı boyunca devam edip, Safir Park bölgesinden Hasanağa kampının bulunduğu yola inip aynı güzergahı takip ederek, Çarşı meydanına gelecek.

(Son Güncelleme: 29 Haziran 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

1 yorum

  1. Hakkı Ciltepe

    Çok güzel bir şey yapmışsınız tşk.ler
    Bir önerim olacak safir parktan hasanaga ya inerken Baytas Elit sitesi ve öykü evleri den geçiyor. Bu araya bir durak koyabilirseniz çok iyi olur çünkü burada özellikle günlük çalışan bayanlara kolaylık olur çünkü kumla otobüsleri dolu geçiyor çok bekliyoruz diyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir