Şehit Polis Orhangazi Şehitliğine Defnedilecek, Soylu Geliyor
Şehit Polis Orhangazi Şehitliğine Defnedilecek, Soylu Geliyor

Şehit Polis Orhangazi Şehitliğine Defnedilecek, Soylu Geliyor

Şehit Polis Orhangazi Şehitliğine Defnedilecek, Soylu Geliyor

 

Bursa’da dün akşam iki grup arasındaki kavgaya müdahale ederken şehit düşen Orhangazili Polis Memuru Erman Özcan Orhangazi şehitliğine defnedilecek.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şehit polis memuru Erman Özcan’ın cenazesine katılacak.

Ailesinin isteği üzerine Orhangazi’de defnedilmesine karar verilen Erman Özcan için Orhangazi şehitliğinde mezar kazma işlemleri başladı. Şehit Erman Özcan, Orhangazi’nin son şehidi Şehit Binbaşı Bülent Albayrak’ın mezarının yanına defnedilecek.

Orhangazi Belediyesi mezarlık görevlileri şehitlikteki kazı çalışmasına başladı.

Öte yandan Orhangazi Emniyet Müdürlüğü şehit cenazesi nedeniyle Kapalı Pazaryeri’nin de bulunduğu cadde üzerine şerit çekerek araç parkını ve tezgah açılmasını yasakladı. Şehit cenazesi için Orhangazi’de çalışmalar da devam ediyor.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şehit polis memuru Erman Özcan’ın cenazesine katılacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bugün saat 11.00’de Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki törene katılacağı ardından Orhangazi’ye de gelerek şehit cenazesinde yer alacağı belirlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa’da şehit olan polis Erman Özcan ile ilgili de kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapmıştı. Bakan Soylu, paylaşımında “Bursa’da bir kavgayı ayırmak için çaba sarf eden bir polisimiz daha Şehit oldu. En başarılı dönemini geçiren polisimizi bir haftadır hedef gösterenler, mutlu musunuz. Zihniyeti çürümüşlere rağmen kamu güvenliği, kamu düzeni sağlanmaya devam edilecektir. Başımız sağ olsun.” ifadelerini kullandı. Soylu şehidin bugünkü cenaze törenine katılmak üzere de Orhangazi’ye geleceği kaydedildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Orçe İnşaattan açıklama

Orçe İnşaattan açıklama

Orçe İnşaattan açıklama ORÇE İNŞAAT tarafından 20.04.2024 tarihinde çukurbahçe mevkiinde meydana gelen istinat duvarı kayması …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir