Asım Kocabıyık Gemlik'te Anıldı

Asım Kocabıyık Gemlik’te Anıldı

Asım Kocabıyık Gemlik’te Anıldı

Borusan Holding Kurucusu, açılışını kendisinin yaptığı Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde anıldı.

Vefatının altıncı yılında, Borusan Holding, Uludağ Üniversitesi ve Gemlik Yerleşkesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen anma programda, Gemlik’te bulunan siyasi parti, STK ve kurum temsilcileri de katıldı.

Programda konuşmayı Borusan Kampüs Müdürü Serdar Özkaleli gerçekleştirirken, konuşma öncesinde de öğrenciler tarafından hazırlanan, Asım Kocabıyık’ın hayatını anlatan sunum gösterildi.

Özkaleli; ”Asım Kocabıyık ile birlikte mesai yapma şansını elde etmiş biriyim. Kendimi de bu yönden şanslı hissediyorum. Asım Kocabıyık’ın ‘Bu memlekete gönül borcum var. Hayatım boyunca bunu ödemek için çalıştım’  sözlerini hiçbir zaman unutmadık ve holding olarak hep bu bilinçle çalışmaya devam ettik.  Asım Bey’in bizlere bıraktığı kültür mirasını hep koruyup daha yukarılara çıkarmaya çalıştık. Bugün Borusan Holding, sanatla, hoşgörü ile anılan bir holding halini aldı. Bir kez daha merhum yönetim kurulu başkanımız Asım Kocabıyık beyefendiyi saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir