Kent Konseyi yardım çalışmalarına başladı
Kent Konseyi yardım çalışmalarına başladı

Kent Konseyi yardım çalışmalarına başladı

Kent Konseyi yardım çalışmalarına başladı

Gemlik Kent Konseyi üyeleri iftar öncesi pide ve ekmek dağıtıyor.

Geçtiğimiz günlerde Gürhan Çetinkaya başkanlığında bir araya gelen Gemlik Kent Konseyi üyeleri, Gemlik Belediyesi’nin erzak yardımı çalışmalarına destek olmak ve muhtarlar aracılığıyla mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı, ayrıca yine çeşitli mahallelerde iftar öncesi pide ve ekmek ikramı yapma kararı almıştı. Çalışmalara derhal başlayan Kent Konseyi üyeleri, ikramlara Gencali Mahallesi Harmanlık Mevkii’nde başladı.

Akşam saatlerinde fırından yeni çıkan taze ve sıcak pideleri araçlarına yükleyen Kent Konseyi üyeleri, Gencali Muhtarı Mürüvvet Günay ile birlikte mahalleye geldiler. Harmanlık Mevkii olarak bilinen bölgede gruplara ayrılan Kent Konseyi üyeleri, maske ve eldiven takmayı ihmal etmeyerek sağlık ve temizlik önlemleri ile dağıtımı gerçekleştirdiler. Kent Konseyi üyeleri iki yüzden fazla pide ve ekmeği kısa sürede mahalle halkına teslim etti.

Başkan Çetinkaya: “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşıyoruz”

Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında konuşan Başkan Gürhan Çetinkaya, yardım çalışmalarının bir ay değil, sürekli gerçekleşeceğini söyledi. Başkan Çetinkaya şöyle konuştu: “Arkadaşlarımız, ülkemizin içinden geçtiği bu zor ve önemli günlerde Kent Konseyi olarak doğrudan vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirmeye başladık. Ekonomik zorluklar ve salgın nedeniyle özellikle merkezden uzak mahallelerimizde hemşerilerimizin ihtiyaçlarının arttığını duyuyoruz. Belediyemiz erzak yardımına devam ediyor. Biz de elimizden geldiğince bu çalışmalara destek olmak, muhtarlarımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak için çalışıyoruz. Yardım ve ikramlarımız önümüzdeki günlerde farklı mahallelerde devam edecek.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir